22 noiembrie 2007

5 chestii de la vizita lui Geoana la Iasi

1. La mitingul din Piata Unirii PSD n-a adus mai mult de 4-5 mii de oameni, desi initial organizatorii vorbeau de 15 mii (Liviu Dragnea) si mai apoi 10 mii (Doru Tompea)

2. Intalnirea lui Geoana cu oamenii de afaceri ieseni a fost un fiasco. Presa n-a avut acces la discutii, de parca ar fi fost mari secrete. Decizia apartine PSD si nu oamenilor de afaceri. Pascaneanu a dat dovada de exces de zel in relatia cu presa.

3. Liderii de la centru n-au avut un raspuns clar la of-ul PSD Iasi ca n-are om pe loc eligibil. Poate la alegerile viitoare, functie de rezultatele din 25 noiembrie, a zis Geoana.

4. Majoritatea „boierilor” din Primarie au fost azi blocati cu mitingul. Apropo, domnule Mihai Chirica, ce treaba aveati dimineata in Piata Unirii? Nu era suficient un sef de la Salubris, de ce dvs personal ati preluat chestiunea curateniei?

5. Fetele sefilor PSD prezenti pe scena nu erau deloc optimiste. Oamenii pareau ingrijorati. O actiune electorala presupune forta, iar asta nu se obtine cu figuri posomorate.

Niciun comentariu: