01 februarie 2010

LUMINITA DE LA CAPATUL STIRII

- A inceput operatiunea de peticire a orasului. Ieri pe Anastasie Panu, echipele Citadin lucrau de zor in jurul unor gauri de toata frumusetea. Cat vor tine plombele o stim deja, mai ales pe umezeala asta. Veniti si prin Tararasi ca e jale fratilor! Macar doua zile sa tina minunea si tot ar fi ceva! Ca vorba aia, tot noi sarim cu banu'. Si la plombe, dar si la service-urile auto!

- Ziarul de Iasi scrie ca anul asta cresc tarifele la apa rece. Undeva pe la jumatatea anului. Surpriza o reprezinta insa cresterea bugetului pentru lefuri la ApaVital, cu vreo 2,8 milioane de lei vechi. La fostul RAJAC, nici vorba de criza. Daca ne uitam pe cifre, in 2009, profitul fabricii de apa s-a ridicat la 7 milioane de lei. Mai oameni buni, daca tot sunteti pe plus, de ce nu umblati si la calitatea apei, ca noi tot apa plata de la supermarket bem?

- Viorel Hrebenciuc are de trecut azi un hop mare. E scos la licitatie postul de sef al grupului deputatilor PSD, ocupat pana acum de Marele Combinator. Calculul hartiei arata rau de tot pentru bacauan, care s-ar putea trezi aruncat ca o masea stricata. In locul sau ar urma sa fie numit tot un moldovean, Ioan Munteanu. Un tip calm, sters, numai bun de manevrat de altii. Bombonel, e si mana ta aici?

- Stupefiante reactiile romanilor la chestia cu nasu' Mircea Basescu si Bercea Mondialu'. Parerile le aud pe Realitatea FM, la emisiunea lui Turcescu. Ca nu e rau sa botezi un copil de tigan, ca e un gest crestinesc. E drept ca sunt si pareri contra, dar ma minunez cand aud cat de toleranti sunt romanii. Unul zice ca acest caz n-ar trebui atata mediatizare. Oare tot ce face familia lui Base' e de bine? Mai am o nedumerire: cat o fi cotizat fratele la botezul cu pricina?

- V-au crescut lefurile. In euro. Leul s-a apreciat azi. Din nou. Cursul BNR indica 4.08 lei pentru un euro. Daca mai scade mult cursul, o sa ne permitem cu totii excursii in strainatate. Cum unde? La Chisinau, ca mancarea-i ieftina si vinu' bun! S-aveti o saptamana plina! De vesti bune! Ca de gropi, frig, criza si incompetenti ne-am saturat!

Niciun comentariu: