03 februarie 2010

Salavastru spune adevaruri despre PNL Iasi, dar nu nimereste tinta

Ziceam ieri ca urmeaza o luna de foc pentru liberalii ieseni, pentru ca vor fi alegeri si la municipiu si la judet. Astazi, avem semnele inceputului de macel in PNL Iasi. Pe 21 februarie va fi ales noul sef al municipalei de partid, post condus in prezent de Cristian Adomnitei. Pe care, actualul sef al organizatiei judetene nu-l inghite de ceva vreme. La un moment dat se zvonea ca ar pregati-o pe Cristina Dobre pentru a-i lua locul. N-a fost cu noroc, pentru ca singurul deputat liberal din municipiu a ales sa treaca la PDL. Apoi, au aparut speculatii ca se incalzeste Marius Bodea pe margine. Un personaj lipsit de forta si putin vizibil in ultima perioada.

Astazi, a iesit la rampa (din nou) Vali Salavastru. Cu o postare ciudata pe blog. Nu pentru ca spusele sale n-ar fi reale, ci pentru ca altul ar fi trebuit sa fie adresantul: seful de la judet Relu Fenechiu.
Salavastru spune ca va candida la alegerile pentru scaunul lui Adomnitei, pornind la lupta cu lozinca: „E timpul pentru demolare”.

Unul dintre reprosurile aduse de Salavastru lui Adomnitei suna cam asa: „A creat un sistem netransparent si neperformant de ocupare a pozitiilor in CA-uri, AGA si altele din regiile iesene”. Din cate imi aduc aminte, Adomnitei a fost singurul de la varful PNL Iasi, care a spus ca nu e de acord cu plantarea lui Cozmanciuc la CET Iasi. In schimb, n-am auzit nimic despre asta din gura sefului filialei judetene, Relu Fenechiu. Cine a facut deal-ul cu Nichita pana la urma in PNL Iasi? Adomnitei sau Fenechiu? Cine a blocat anul trecut intelegerea din CJ, cand PNL s-a aliat cu PSD-ul la CJ? Adomnitei, seful de la filiala municipala, sau Fenechiu seful de la judet?

Sunt chestiuni care nu se leaga in PNL Iasi. Nu de acum, ci de o buna bucata de timp. Salavastru a vrut guvernare cu PDL Iasi, apoi a cerut schimbarea lui Crin la congres si a spus ca PNL se duce in aia ma-sii. Acum iese la razboi si in PNL Iasi, animat de dorinta demolarii. Amuzant!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Oferta de împrumut tarife reduse fără protocol în 72 de ore

Am acordă împrumuturi pentru oricine cauta ajutor financiar. Acesta este un împrumut între special în condiții foarte simple și precise pentru acest unele prevederi sunt făcute pentru buna desfășurare a procedurii. Rata dobânzii mea pe durata creditului este de 3% și de rambursare este lunar. Dacă în orice moment sunteti interesati, va rog sa ma contactati prin e-mail: cassandrabazarov@gmail.com