01 februarie 2010

PSD Iasi, datornic la CET: Dam factura la popor, iar noi nu platim un chior

Cei din primarie si de la CET se plang ca incasarile-s mici si periodic ameninta datornicii cu represaliile. Din Evenimentul de azi aflam insa ca unul din datornici e chiar partidul din care face parte primarul, acesta spunand ca habar n-are si ca vina e trezorierului. PSD are restante de 110 milioane lei vechi la CET, din care aproape jumatate sunt penalitati. PNL are o singura factura neplatita (de prin noiembrie), iar PDL are si el vreo 16 milioane, cu tot cu penalitati.

Mishto faza! In timp ce primarul zice ca se da de ceasul mortii pentru a salva CET-ul, partidul aceluiasi primar uita sa-si achite facturile catre centrala aflata in buza falimentului. Daca ar proceda toti iesenii la fel, oare ce s-ar intampla? Pai nu prea se poate, pentru ca te poti trezi dat afara din casa. Mishto si reactia lui Nichita: Nu e treaba mea. Daca cei de la partid n-au platit vor fi trasi la raspundere! Pai cine conduce filiala, dom' primar?
N-a avut PSD Iasi bani? N-as crede, mai ales ca toamna trecuta, orasul a fost inrosit de afise si bannere electorale, care costa cat factura unui intreg cartier. Atunci? Pur si simplu nepasare si neglijenta. „Dam factura la popor, iar noi nu platim un chior”.

Niciun comentariu: