12 septembrie 2007

Titus Corlatean, raspuns surpriza la Radio Iasi

Numarul doi in PSD, Titus Corlatean nu exclude varianta anticipatelor. L-am intrebat aseara la Radio Iasi (Corlatean intrand pe telefon in direct la emisiunea lui Florin Chiriac) sa spuna care varianta prefera: guvern cu liberalii, cu PD-ul sau solutia anticipatelor. Asta evident in cazul in care trece motiunea. Surprinzator poate, Corlatean s-a aruncat repede la anticipate, insa a adaugat ca doar daca pica primele 2 variante. Se coace oare un guvern PSD-PD dar numai in urma unor noi alegeri?

Mai trebuie adaugata si demonstratia de aseara a lui Geoana de la Realitatea TV (la emisiunea lui Turcescu). A zis Geoana ca studiile interne ale PSD arata ca un segment important dintre cei care ar vota PSD-ul sunt deschisi unei apropieri mai degraba de PD decat de liberali. Hopa! Si a mai zis ceva domnul Geoana: „Sa nu uitam ca dupa alegerile din 2008 tot Base' va desemna premierul”. Sa-si fi luat gandul pesedistii de la o guvernare alaturi de PNL?

Daca s-ar uita atent la sondaje floarea vestita a PSD si-ar da usor seama ca ar putea ramane pe margine pana in 2014. Exact cand se termina al doilea mandat al marinarului!

Niciun comentariu: