21 septembrie 2007

Tuca si miscarile din presa ieseana

Marius Tuca se intoarce cu tot cu bretelele sale celebre la Antena 1 cu talk-show-ul de seara, anunta Comanescu pe blogul sau. Misiunea e clara: alegerile se apropie, iar PC-ul sefului Voiculescu nu trece de 1-2 in sondaje. Va spun eu reteta: intre 22.00 si 23.00, Basescu si PD-ul va fi tocat pe Antena 3 de Gadea si Cristoiu, iar de la 23.00 de Tuca. Marea revenire se petrece de la 1 octombrie, cu doar cateva saptamani inainte de startul campaniei electorale.

Si daca tot vorbim de TV-uri nu putem trece cu vederea peste divortul Tele M de Prima TV. Cred ca mutarea e buna, mai ales ca Prima nu aducea cine stie ce audienta postului iesean. In plus, Tele M era incorsetat in privinta orelor de emisie. Tot apropierea alegerilor, bate-le vina.

Daca tot vorbim de peisajul local sa mai zicem si de barfa cu preluarea ziarului Flacara Iasului de omul de afaceri Viorel Roman (a zis-o si Micu pe blogul sau!), dar si de intentia lui Bogdan Cihodaru (30 mil. euro in TOP 300) de a-si crea un trust media cu tot tacamul, adica ziar, radio si TV (sursa: Ziarul de Iasi). Acuma nu stim daca exista vreo legatura cu TV-ul anuntat de un an si ceva si de Dan carlan (ceva cu 7 Est). Cert este ca Cihodaru a luat BIT-ul.

Niciun comentariu: