08 iulie 2009

Pentru ApaVital, iesenii sunt niste camile care se descurca si fara apa

Faptul ca RAJAC are conducte vechi care cedeaza la prima bula mai jucausa e un lucru stiut. Faptul ca avariile nu le poti anunta din timp e iarasi un lucru de admis. Insa ieri, conducerea ApaVital a demonstrat ca intre scumpirea apei si respectul fata de consumator nu e absolut nici o legatura.
Taman cand afara se facusera vreo 30 de grade, ApaVital a trimis in Sahara cateva mii de ieseni din Tatarasi. Avaria s-a rezolvat in 10 ore (a fost grea lucrarea domnu' Toma?), insa altceva a fost suparator. Faptul ca societatea de carat ape n-a catadicsit sa dea un comunicat ca sa anunte „camilele” din Tatarasi cum sta treaba cu avaria care a enervat lumea.
Daca domnii (mai bine zis tovarasii!) de la vechiul RAJAC fac proba ca au informat lumea, promit ca beau apa de chiuveta pana la adanci batraneti, ca acum oricum ma spetesc carand apa plata de la magazin. Ca ApaVital nu e in stare sa furnizeze servicii de calitate.

Un comentariu:

Paul spunea...

Florine, iar te agiti ca la cutremur? Dupa info de aici, un iesean care sta la umbra si nu face nimic poate sa reziste si o saptamana fara apa.Desi nu cred ca este rentabil sa te speli cu apa plata.
http://www.survivaltopics.com/survival/how-long-can-you-survive-without-water/
La voi la Iasi se opreste apa, la noi la Roman se opreste curentul.Oare cand scapam de Ceausescu?