13 iulie 2009

Suparare mare in PDL Iasi dupa amenintarile olteanului

Ziceam ieri ca pacea e fragila in PDL Iasi. Am vazut deja reactiile unora dintre parlamentarii ieseni (Paduraru, Popa si Oajdea), deloc ingaduitoare cu amenintarile lui Berceanu. Cica nici Movila n-ar fi incantat de vorbele olteanului. Va fi sau nu o vara linistita la PDL Iasi?
Nu cred, iar venirea lui Berceanu la Iasi mai mult a tulburat apele decat le-a limpezit. Cel mai tare a deranjat iesirea ministrului, respectiv amenintarile la adresa dizidentilor. N-a facut-o in sedinta Colegiului Director, ci in plina conferinta de presa, spre uimirea parlamentarilor prezenti la aceeasi masa.
De ce ezita centrul sa taie in carne vie la PDL Iasi? Oficial, motivul e ca vin prezidentialele si ca nu e timp de reasezat filiala. Neoficial, sunt legaturile pe care Dan Carlan le are cu unii dintre vechii pedisti. In planul imaginii, ceea ce se petrece la PDL Iasi e catastrofal.
Ce vor face parlamentarii PDL Iasi? Se vor incolona in spatele lui Carlan sau vor continua sa spuna pe sleau ce gandesc? Raspunsul ar trebui sa-l aflam in zilele urmatoare!

Niciun comentariu: