09 iulie 2009

Simirad vede bocitoare pe sticla

Azi, seful CJ m-a alintat cu apelativul bocitoare in plina conferinta de presa. Multam mult pentru „apreciere”. Tot bocitoare a fost socotita si Georgeta Condur, alaturi de care am analizat miercuri seara la Tele M scandalul Simirad-Adascalitei.
Nu stiu ce l-a deranjat pe seful CJ dupa ce a vizionat emisiunea cu pricina, insa ii amintesc ca bocitoarea Florin Ghetau n-a fost miercuri seara nici pe departe la fel de acida ca in alte randuri.

E clar ca s-a rupt ceva in relatia Simirad-Adascalitei. E treaba lor, iar chestiunile personale ma intereseaza mai putin. Altceva merita remarcat.
Acuzatiile vicelui Adascalitei sunt grave. La fel si replica domnului Simirad, care a dat de inteles ca la mijloc ar fi vorba de coruptie. Daca imi cereti parerea, nu m-am lamurit cum stau lucrurile, iar in definitiv nu e problema gazetarului sa dea verdicte, ci doar sa relateze faptele.
Apropo, cine e de vina ca proiectul Aeroportului bate pasul pe loc? De ce despre Zona Metropolitana nu se mai aude nimic? Drumurile judetului cand vor fi reparate? Greu cu bocitoarele astea, nu-i asa domnule Simirad?

Niciun comentariu: