05 iulie 2009

SONDAJ PE BLOG: Cel mai activ deputat de Iasi

Avem 12 alesi ieseni de la 3 partide: PSD, PDL si PNL. Cine a confirmat si cine nu? Votati-l pe cel mai activ dintre ei in sondajul alaturat.

6 comentarii:

Unknown spunea...

Fii atent Florine ca intră tot felul de neaveniti care deturnează sensul sondajului tău şi votează aiurea. e incredibil cum poţi să votezi ca cel mai activ deputata tocmai pe cel care nu a făcut nimic. Ai grijă că va fi viciat rezultatul şi e păcat să te faci de baftă pentru că intră toti mewmbri PNL şi voteză pe favoritul lor!! E păcat de sondaj!!

florin ghetau spunea...

Da. am observat si eu ca in dreptul unora voturile cresc precum Fat-Frumos. Ii rog respectuos sa inteleaga ca nu totul se obtine prin frauda si sa lase votul liber, fara a forta cresteri artificiale. Bate la ochi!

Cătălin Timofciuc spunea...

Domnule Ghetau, va urmaresc blog-ul si am tot respectul pentru parerile si pozitiile dumneavoastra. Consider insa ca in momentul in care ati deschis acest sondaj ati oferit posibilitatea simpatizantilor sa isi sustina favoritul. Nu vad o problema in faptul ca un deputat are mai multi sustinatori decat altul. Astfel nu inteleg notiunea de frauda folosita de dumneavoastra. Daca doriti un sondaj fara implicatii politice puteti sa postati unul realizat de un institut de cercetare specializat in asa ceva.

Nu imi dau seama cum apreciati daca un deputat are cresteri artificiale, iar un altul are voturi pe merit?! Daca de exemplu V. Mocanu ar avea cele mai multe voturi sondajul ar reflecta realitatea ??

In plus nu cred ca este normal sa faceti aprecieri asupra rezultatului sondajului inainte de incheierea votarii.

Cu aceeasi consideratie,
Catalin TIMOFCIUC

Paul spunea...

Urasc PNL, v-ati batut joc de votul meu in iunie 2008.
Sustin punctul de vedere al lui Gabi referitor la sondaj.
Eu merg, spiritual doar, pe mana lui Spinu viitor posibil primar la Iasi, nu in alta parte...

Unknown spunea...

Dragă Cătălin,
Dacă ţineţi atât de mult unii la alţii făceţi-vă tati fan cluburi! Că la clubuleţe din astea sunteţi tare pricepuţi! Dar ca să deturnezi tu de la tine putere un sondaj serios doar pentru că tu o apreciezi pe doamna Dobre sau pentru că al tău frate o consiliază de nu se mai poate e alceva. Dai dovadă, prin exprimarea punctului tău de vedere, că ai calităţi de politician liberal: vorbitor dar niciodată luat în seamă. Aşa că nu reproşa posesorului blogului că el a provocat această efuziune şi revărsare de iubire a membrilor PNL că nu e corect. Du-te tati la uşă sau la poarta vilei doamnei deputat şi pune akolo un munte de flori dacă vrei. Dar nu mai intra în vorba oamenilor mari, că nu te pricepi!!!Asta aşa la modul politicos!!!

Cătălin Timofciuc spunea...

Domnule Gabi,
Nu stiu cine sunteti sau cu ce anume va ocupati (link-ul cu numele dumneavoastra conduce catre un profil blogspot indisponibil), nici nu vreau sa va pun la indoiala impartialitatea sau bunele intentii, dar s-a putut lesne observa cum si voturile domnului deputat P. Movila au crescut in aceeasi maniera, fara insa sa considerati deturnat acest vot.

Imi pare rau ca ati considerat obraznica interventia mea anterioara; nu mi-am dorit decat sa vin cu argumente pentru a sustine ideea ca evolutia sondajului nu este una anormala sau frauduloasa.

Daca cineva s-a simtit insultat de interventia mea imi cer scuze. Il asigur ca ofensa este cauzata de posibila mea nepricepere (asa cum remarca si domnul Gabi) si nicidecum de rea-intentie.