10 octombrie 2007

Anchidin nu are nici o vina, Solcanu l-a pus sef!


Nimic nu-i gratis in ziua de azi. Mai ales in politica. Pentru ca incep sa iasa la iveala intelegerile de la motiune. Voturile parlamentarilor PSD (15-20) n-au fost nicidecum pe ochi frumosi. Primul castigator este chiar Ion Solcanu care si-a plantat omul (Anchidin) la sefia Regionalei CFR in locul lui Axinia. Frumos, nu? E tare nenea Solcanu, pentru ca mesajul e simplu: baieti mergeti cu mine uite ce castigati. Va da tata posturi. E un semnal nasol si pentru Gigi Nichita. Stati asa ca nu-i gata. Cica si batranul Iliescu a negociat ceva in noaptea dinaintea motiunii. Doar vreo 3-4 ministere. Greu tare cu politica asta! Da' parca nu mi-l inchipuiam pe Crin Antonescu sau Ludovic Orban (dusmani declarati ai PSD) la brat cu cei tabara Iliescu.


FOTO: Anchidin e primul din stanga. Poza e din vremea rebeliunii din PSD Iasi cand toti cei trei pesedisti din imagine aveau ceva de impartit cu Nichita.

Un comentariu:

crocodilul spunea...

Ce a facut Anchidin in Regionala CFR Calatori nu o sa faca Axinia nici in 10 ani,la multi le tremura chilotii cand au auzit ca vine Anchidin, iar multi hoti acuma isi fac deja bagajele. Mai bine e sa intrebati salariatii sa vedeti ce parere au , cel putin 90% din salariati sunt bucurosi ca vine Anchidin director, tare a mai batut in hoti si lenesi.