17 octombrie 2007

Iata cine il apara pe ieseanul Chiuariu!

Tudor Chiuariu are blog. Pana aici nimic de obiectat. Ba dimpotriva, e ok. Mai ales ca nu multi politicieni aleg aceasta varianta de comunicare cu oamenii. Desi ministrul iesean n-a postat deocamdata decat un interviu pe care l-a dat in Q Magazine surprinde altceva. Si anume laudele desantate ale Florianei Jucan, tipa care l-a scos din circuit pe ambasadorul Elvetiei (Vetovaglia parca) dupa ce s-a culcat cu acesta, ba s-a si laudat cu fapta sa. Ce graieste Floriana despre ministrul Chiuariu:

„Rautaciosii au spus despre Chiuariu ca n-are forta pentru a fi ministru al Justitiei, asemenea celor care nu demult vorbeau de „Calin Popescu Moliceanu“. Numai ca stim cu totii ce a urmat: Moliceanu a rezistat stoic (...) La fel si Tudor Chiuariu: dupa ce a incasat din greu, a iesit intr-o zi la rampa cu acuzatii bataioase, aratand ca nu e dispus sa se predea precum mielul la taiat“, zice Jucan.
Iar urmatoarea fraza e memorabila:
Prin fiecare raspuns Chiuariu demonstreaza ca este mult mai puternic decat isi imaginau chiar si sustinatorii lui, spune in final juna Jucan.

Frumos tare, nu? Nu frumos, ci puternic, cum zice Floriana.

Niciun comentariu: