31 octombrie 2007

Retrogradam anul asta cu Poli?

Zapodeanu, Nichita, Boca, Ionut Popa sau jucatorii? Care e de fapt buba in Copou, pentru ca e clar: asa cum joaca in momentul asta, Iasul e victima sigura la retrogradare. Ultimele intamplari arata ca e ceva putred la Poli. Iata faptele din zilele precedente:
Zapodeanu i-a criticat recent pe jucatori, Popa si Nichita sar la gatul lui Zapodeanu, iar Branet il ia la rost pe Zapodeanu.
Intrebare: de ce a acceptat Nichita venirea lui Zapodeanu ca actionar daca tocmai acum cand cica ar fi bani lucrurile merg prost? Nu era mai OK ca singurul actionar sa fie Dascalu? Omul de la Mall a reusit in tot ce si-a propus pana acum si nu cred ca s-ar fi facut de ras cu fotbalul. N-a vrut Dascalu? N-a vrut Nichita? Cum l-a convins atat de usor Zapodeanu pe Nichita ca are intentii bune, pentru ca acum Nichita sa-l atace virulent pe Zapodeanu? Partea proasta pentru Gigi de la Primarie e ca toate astea se petrec in an electoral cand seful PSD are nevoie ca de aer de rezultate bune. Macar la fotbal, ca la restul ne-am cam lamurit!

Niciun comentariu: