16 octombrie 2007

Cum vad liberalii lupta pentru Primarie

Marius Danga (seful pe municipiu la liberali) scrie pe blogul sau dupa anuntul lui Dan Carlan (cel cu candidatura la Primarie) ca un lucru e clar: vom avea turul 2. Pana aici corect. Mai zice tanarul liberal ca lui Dumitru Oprea ii va fi greu sa intre in finala (si asta e corect). A treia sa afirmatie: carlan nu intra in turul doi.
Atunci cine? Ati ghicit: candidatul liberal. Asa zice Danga. Problema e ca PNL nu are deocamdata candidat. Directorul Nani de la Antibiotice poate fi o varianta curajoasa, dar nu cred ca omul ar accepta. Cat despre ipoteza cu Adomnitei tare ma tem ca dupa o remaniere prin iarna, ieseanul de la Educatie nu va face mare branza la locale. Deci cum ramane cu turul doi?

2 comentarii:

DANGA Marius spunea...

Florine, ai inteles bine pana aproape de sfarsit. Eu spuneam ca lupta cea mare se va da intre PD si PNL pentru intrat in turul 2. Si mai spuneam ca: daca intra Carlan (nu exclud aceasta varianta) nu castiga, daca intra candidatul nostru Nichita poate fi invins. Am auzit prea multa lume care spune ca sansa lui Nichita in 2004 a fost sa nu intre Fenechiu in turul 2.

florin ghetau spunea...

Mda. Insa depinde mult de omul pe care voi il scoateti la inaintare. Trebuie sa recunoasteti ca Dan Carlan este acum mai tare ca in 2004. Iar voi inca nu stiti (sau ma rog nu vreti sa spuneti!) cu cine veti defila.