04 iulie 2009

Festivism de prost gust la inaugurarea unui adapost de noapte pentru oamenii strazii

Vineri, puzderie de stabi locali la inaugurarea adapostului de noapte pentru persoanele defavorizate. Daca ar fi onorat cu prezenta doar primarul, seful CJ, mitropolitul si vreo doi politicieni locali totul ar fi fost ok, dar sa scoti intreaga armata de functionari din directiile descentralizate sau din regiile primariei (plus grupul „cochetelor” din Palatul Roznovanu!) e de-a dreptul o tampenie.

O bila alba pentru seful CJ Iasi Constantin Simirad, care in stilu-i binecunoscut a spus ca protectia sociala excesiva petru cei carora nu le place munca nu e deloc o masura buna.
«Vad tot felul de zdrahoni buni de munca, dar care asteapta ca statul sa le tot dea», a spus Simirad, dupa ce ministrul Marian Sarbu si primarul PSD Gheorghe Nichita abia terminasera cu laudele pentru maretul proiect de la Iasi.

5 comentarii:

DANGA Marius spunea...

Pe cand primul adaport pentru oamenii de afaceri lasati de izbeliste de guvern?

Unknown spunea...

Pe cand primul adapost pentru ziaristi frustrati si ramasi fara locuri de munca?

florin ghetau spunea...

Stiu ca politicieni isi doresc asta. La fiecare gazeta inchisa, un motiv de bucurie in plus. Stai linistit, mai sunt inca destui gazetari care sa-i arda!

Vlad Ţepeş spunea...

Care e legatura dintre Simirad si o bila alba? Uite asa orice prostie spusa de el e laudata de presa. Mi se pare ca se inscrie si el in categoria enuntata.

florin ghetau spunea...

Era vorba de protectia sociala excesiva si de fondurile mari pe care statul le arunca aiurea. Eu unul nu sustin ideea ca oamenii sa primeasca de-a valma bani doar pentru ca n-au chef sa munceasca. La asta ma refeream!
Cat il priveste pe Simirad, stai linistit Je Suis, nu mi-am schimbat parerea. N-a miscat nici un proiect serios pentru Iasi!