12 iulie 2009

Pace fragila in PDL Iasi

Pedelistii ieseni s-au reimprietenit. Cu forta. Atent supravegheati de Flutur si Berceanu, membrii Colegiului Director (peste 100 de oameni) s-au reunit sambata la Ciric, pornind asaltul catre prezidentiale.
Cine mai misca in front va avea de suferit, a amenintat Berceanu. Indisciplina nu va mai fi tolerata, iar parlamentarii vor trebui sa se supuna. Altfel, vor avea de-a face cu intransigenta centrului.
Nu stiu cat va dura armistitiul in PDL Iasi, dar filiala nu arata deloc bine inaintea unei toamne extrem de incinse.
Un lucru e clar: nu vor mai fi rafuieli deschise in PDL Iasi. Taberele au timp sa se regrupeze si sa-si sporeasca influenta. Batalia a fost amanata pentru inceputul anului viitor, cand protagonistii vor rabufni dupa cateva luni de murmur pe la colturi.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Urmaresc de ceva vreme evolutia sondajului tau!!! E ceva de speriat cum sustinatorii PNL incearca sa deturneze o initiativa laudabila. Si ne mai intrebam ce si de ce se manipuleaya in tara asta? Daca pentru un simplu sondaj se misca rotitele de partid, ce sa mai spunem de ceea ce se intampla la nivel national. Pacat de initiativa ta Florine.

summerday spunea...

Gabi relax.

initiativa era soldata esecului de la inceput.(chiar daca scopul ei era unul f bun).

atata timp cat avem ip-uri dinamice nu se prea pot face multe;eu am dat "votul" meu la cel putin 4 pers din lista.(just 4 fun dupa ce am vazut cei "10000"de sustinatori ai pnl si pd l.)