24 septembrie 2009

6 vesti proaste pentru Geoana in ultima saptamana

In tabara PSD s-a instalat panica. Intrarea lui Sorin Oprescu in cursa prezidentiala a bagat zizania intre social-democrati, care stau si se intreaba daca nu cumva solutia cu doctorul e mai avantajoasa. Mai ales ca, niste oameni de bine, au inceput deja sa-l umfle cu pompa electorala pe Sorin.

Iata la ce jocuri de glezne am asistat in zona stangii in ultimele zile:
1. Octav Cozmanca dezerteaza din PSD si confectioneaza o scrisoare dura la adresa fostului sau partid.
2. Ion Iliescu zice ca exista trei solutii valabile pentru Cotroceni in locul actualului presedinte Basescu. Indirect, e un atac la adresa lui Geoana, pentru ca dintr-o data Bunicuta legitimeaza toate cele trei candidaturi anti-Base, adica Geoana, Crin si Doctorul.
3. Mitrea a spus ca il simpatizeaza pe Doctor, dar cu jumatate de gura zice ca ramane un social-democrat disciplinat. Neconvingator.
4. Alin Teodorescu a spus si el intr-o seara la TV ca stanga are 2 candidati. „Sunt pesedist, dar in cabina de vot am de ales intre 2 optiuni”, a comentat Teodorescu.
5. Vanghelie a propus excluderea din PSD a lui Miron Mitrea. Ion Iliescu a reactionat prompt. Nu e cazul, a spus batranul. Oficial, Iliescu se declara pro-Geoana, dar indirect actiunile sale il avantajeaza pe Oprescu.
6. Aproximativ 20 de parlamentari PSD au fost zilele trecute pe punctul sa constituie un grup independendent la Camera Deputatilor. Initiativa a fost blocata in ultimul moment de Nastase, care, atentie, le-ar fi cerut sa amane razmerita pana dupa alegeri.

Niciun comentariu: