15 septembrie 2009

Zi de liniste in politica ieseana. Ce mutare pregateste PDL?

Acalmie azi in politica ieseana, dupa cateva zile de furtuna continua. Ceva mai multa zarva a fost la primarie, acolo unde seful PSD Gheorghe Nichita si-a aniversat (cam cu prea mult fast!) ziua de nastere. N-a lipsit corul batraneilor social-democrati, apoi cohortele de functionari l-au felicitat si l-au sufocat cu pupaturi si atentii de tot felul.
Pe la primarie l-am vazut (in jurnalele TV, ca n-am fost acolo!) si pe „proaspatul” vice de la CJ, Costel Adascalitei, bucuros nevoie-mare ca a ramas de planton in Casa Patrata.

In tabara PDL, se discuta zilele astea despre ceea ce va fi in CL. La finele saptamanii, pedelistii vor decide daca mai este oportun ca vicele Gabi Grigore sa ramana viceprimar, dupa ruperea protocolului cu PSD-ul. Parerile sunt impartite in filiala, multi spunand ca trecerea PDL in opozitie trebuie marcata prin retragerea vicelui. Altii, dimpotriva, afirma ca Grigore trebuie sa ramana, iar PDL sa pastreze un om in coasta lui Nichita, lasand PSD-ul sa forteze eventuala debarcare a acestuia.

Niciun comentariu: