19 septembrie 2009

Giurma, rectorul pesedist care tace si face. In favoarea lui

Nu e prea guraliv, dar stie sa jongleze. Un Armaghedon pus in circulatie in dupa-amiaza asta pe Internet arata adevarata fata a rectorului PSD de la Politehnica.
Ioan Giurma este acuzat ca a favorizat o firma, care evident, a prins un spatiu in zona Tudorului si care a fost scutita de la plata chiriei pe perioada vacantei, desi localul, restaurantul Corolis, a functionat bine-mersi toata vara.
Interesant este ca licitatia a fost facuta pentru „fabricare de paine si produse de patiserie”, doar ca in realitate acolo functioneaza un restaurant de toata frumusetea.

Daca mai punem la socoteala si acuzatia ca administratorul spatiului cu pricina are si o firma de constructii care ar fi lucrat de zor la vila rectorului, atunci intreg tabloul, pictat in nuante de verzisori, devine si mai interesant.
Cine este rectorul Giurma? Consilier PSD, un apropiat al primarului PSD Gheorghe Nichita si un umil subordonat al ministrului, tot PSD, Caty Andronescu.
Mai nou, rectorul Giurma este seful Comisiei de Urbanism din Consiliul Local, desemnat probabil pentru a desavarsi opera (pictura) pe care a inceput-o cu atata sarg. Amanunte noi vor iesi probabil la iveala in perioada urmatoare!

Niciun comentariu: