03 septembrie 2009

Care va fi surpriza politica nr. 1 a toamnei?

Radu Duda il sustine pe Crin la presedintie. O zice un deputat liberal de Botosani. Ba nu, zice Crin cateva ore mai tarziu, care mai spune ca nici nu a discutat cu principele pe tema asta. Sorin Oprescu isi anunta azi intrarea in cursa, ziceau dimineata niste surse bine informate. Pana la caderea serii, Oprescu n-a facut nici un anunt in sensul asta. O va face in cateva zile.
Simirad va lucra pentru doctorul Oprescu la prezidentiale, zic unele surse. Ba nu, pe fir ar fi intrat Basescu, care l-ar vrea pe Simirad in prima linie prezidentiala de la Iasi. Evident, povestea e relatata de alte surse.
Sunt doar vestile vanturate azi la bursa zvonurilor. Ce va urma? Basescu va fi sustinut de PSD? Simirad se inscrie in PRM? Nichita isi da demisia din PSD daca Geoana pierde Cotroceniul?
Putine lucruri au devenit previzibile in politica romaneasca. Care va fi oare surpriza politica nr. 1 a acestei toamne agitate?

2 comentarii:

Cogitto spunea...

surpriza surprizelor va fi faptul ca simirad va deveni presedinte interimar al filialei pd-l, iar gasca lui carlan, somera. campania, la iasi, va fi castigata de base, la un scor mult peste asteptari. pariu?

florin ghetau spunea...

orice e posibil. se lucreaza intens pe toate fronturile in aceste zile...