02 septembrie 2009

In asteptarea marelui sau anunt, Simirad se afiseaza cu Nechifor. Minunata strategie!

Simirad s-a afisat astazi alaturi de Cristian Nechifor, proaspat exclus din PSD Iasi, tocmai pentru prietenia acestuia cu seful CJ. Nechifor n-are deloc imagine buna, iar la conferinta de presa de azi sustinuta de Simirad, n-a scos nici un cuvant. Atunci pentru ce a mai luat loc la aceeasi masa? Doar sa-l vada presa?
Dupa punctele marcate in ultimele zile in disputa cu Nichita, Simirad a facut azi o greseala. A vrut sa arate publicului unul dintre aliatii sai in batalia cu seful PSD Iasi, dar a dat-o in bara. Pentru ca Nechifor nu mai reprezinta mare lucru in politica ieseana. Asteptam marea hotarare politica pe care Simirad a promis ca o va anunta in 10 zile. Sau e doar o perdea de fum pentru a-l tine in atentia publica in aceasta perioada? Pana una alta, Simirad se desparte de PSD cu Nechifor de brat! Buna strategie!

2 comentarii:

Cogitto spunea...

florine, n-ai dreptate. nechifor nu este un nume mare, poate!, dar nu cred ca ti-ai dori sa-i devii "tinta". nichita si-a facut-o singur. stii tu, cui pe cui se scoate!

Unknown spunea...

Nechifor e un mare , mare tepar de bani. Nu si a platit nici macar oamenii care au lucrat pentru ziarul lui. A tras tepe de aproape 25 de miliaone de caciula. Asa ca marele ex-deputat, etern parnaias nu ar ece cauta in PSD. Bine i-a facut Nichita ca l-a scos afara. Al dracu teparr ordinar!!!Si in combinatie cu marele gangster de presa Doloi, si -a batut joc de oamenii care au lucrat pentru el. daca cu el se afiseaza Simirad, e clar ca va lua o teapa de proportii. Pentru ca Nechifor, cand nu trage pe nas, alaturi de Doloi, trage numai tepe. In ce priveste strategia, Nechifor nu are decat strategia tepelor, creată de Doloi. Ce să ştie Nechifor să vorbească!! Doar să dea cu subsemnatu la puşcărie că akolo îi e locul!!!