14 septembrie 2009

Lovitura de teatru la CJ: Liberalii l-au tradat pe Simirad

Dupa ce in urma cu vreo cateva saptamani, Simirad s-a chinuit pana in ultimul moment sa-l tina pe vicele Victor Chirila in scaunul de vicepresedinte, astazi, cand acelasi vice urma sa revina in scaun, liberalii i-au intors spatele sefului CJ.
O sedinta convocata de consilierii PDL-PNL a fost intoarsa in ultimul moment de PSD, care a reusit sa-l mentina pe Adascalitei ca vice la CJ. In plus, alianta PNL-PSD, pe care nimeni n-o recunoaste oficial, a functionat perfect, iar liberalii au primit rasplata: Chirila a fost ales vice in locul pedelistului Serban.

Meciul de azi din CJ va fi disecat, faza cu faza, diseara la Tele M, de la ora 20, in Linia Intai.

5 comentarii:

garzanti spunea...

Nu mi se pare corecta afirmatia conform careia liberalii l-au tradat pe Simirad. Corect ar fi liberalii au fost fortati sa faca niste decizii din cauza PD-L.

Nu poti sa ii penetrezi pe la spate cu doua ocazii si apoi sa le ceri sa te pupe. Ma refer la primarii PNL care au fost convinsi sa semneze hartia aia, si la madam Dobre. PNL a fost umilit public de catre PD-L si a fost firesc sa reactioneze asa.

Oricum PD-L a avut avantaj dar a jucat prost inca odata.

florin ghetau spunea...

E corect ce spui tu garzanti pana la un punct. Cu faptul ca pdl a impins pnl haisa sunt de acord, dupa cele 2 lovituri aplicate in ultima saptamana. Aici era vorba de Simirad, care l-a sustinut pe Chirila pana in ultima clipa, inainte de a-si anunta sprijinul pentru Basescu. Corect ar fi fost ca PNL sa-l anunte macar de decizia lor de ultima ora...

garzanti spunea...

Florine am urmarit si eu aseara emisiunea ta precum si interventia de la iRealitatea Tv a zimbrului Simi. Cred ca si-a dat seama ca a fost o conjunctura nefavorabila lui si nu le reproseaza foarte multe liberalilor, si senzatia care mi-a lasat-o e ca va colabora in continuare cu ei.

Simirad in ciuda senectutii ramane peste multi politicieni locali si chiar nationali.

Cei de la PD-L au jucat prost, trebuiau sa nu scoata acum la interval racolarile primarilor si nici pe madam Dobre, chiar daca ea a fost cea care a facut primul pas spre ei.

Mie mi se pare ca razboiul ce tocmai s-a incheiat e fara invingatori si numai cu invinsi. Toti actorii politici sunt invinsi. Nichita orice s-ar spune e invins, chiar daca a reusit sa faca remiza in ultimul moment. Simirad a fost invins. PD-L a pierdut jocul, iar PNL la fel este invins, ei nereusind decat sa isi salveze usor onoarea.

Tanar liberal spunea...

Toata "politica" asta de cine cui i-o "trage" nu duce la nimic bun... Dar se pare ca miza nu e asa de "locala" pe cat spui tu, ci e vorba de razbunare impotriva lui Basescu. Tradatorul, in toata afacerea asta, e Simirad. Asa ca e de inteles atitudinea PNL...

Paula spunea...

De inteles atitudinea liberalilor ! Modul in care PDL atrage oamenii in partid este josnic !