04 septembrie 2009

Simirad il sprijina pe Basescu. Carlan: E o satisfactie pentru noi sprijinul sau

Simirad a facut azi marele anunt: il va sprijini pe Basescu in alegerile prezidentiale. Culmea, din postura de membru PSD. Pentru ca nu si-a anuntat inca demisia din PSD. Seful CJ, cu tricou cu sigla PSD in piept, va striga pe strazi Votati Basescu. Evident ca nu asa vor sta lucrurile in noiembrie, dar in acest moment asa stau lucrurile.
Interesanta insa si reactia PSD Iasi. Nu-l excludem pe Simirad, din PSD. Sa plece singur, a spus azi Nichita. Pesedistii nu vor sa-l victimizeze, desi raspunsul la mutarea lui Simirad a straniu. N-ai cum ca partid sa admiti doua curente. Adica la nivel oficial, filiala merge cu Geoana, dar in interior, lumea anunta sprijinul pentru Traian. E lipsit de logica, iar in final, sau Simirad sau PSD vor lua decizia fireasca: oficializarea despartirii.

Pedelistii tropaie la ora asta, desi unii au frisoane. Odata ce isi va regla conturile cu PSD, Simirad va bate la poarta PDL Iasi. Daca la ciocanitul sefului CJ va raspunde chiar Basescu, e de rau pentru actuala conducere a organizatiei.
Ce a spus azi Dan Carlan, reactia fiind culeasa chiar in urma cu cateva minute:
„E o satisfactie pentru noi faptul ca Simirad a anuntat sprijinul sau pentru Basescu. Nu putem nega ca nu ne gandim la felia lata de alegatori care i-a asigurat castigarea sefiei CJ. Am discutat cu el inainte de conferinta de presa. Vom avea discutii amanuntite despre implicarea sa in campania prezidentiala”.
Intrebat daca noua veste nu va tensiona relatiile la nivel local PSD-PDL, Carlan a spus: S-a facut un parteneriat pe proiecte de infrastructura, nu intre persoane.

6 comentarii:

Unknown spunea...

Carlan a inghitit azi o broasca raioasa.
Nimeni din PDL nu este fericit de sprijinul lui Simirad, pentru ca daca Basescu va castiga, conu Costica va zice ca el este cel care a facut diferenta.

Iar Basescu va face ce a facut si cu Stolojan - il va folosi pe mosneag cat poate si ii va da apoi un sut in kur

Unknown spunea...

Dar pentru tine, mai domnule jurnalist, e o satisfactie sprijinul lui Simirad pentru partidul tau de suflet?

Ca parca mai ieri te porcaia intr-o conferinta de presa ca nu stiu ce il intrebasei...

Ia zi. E otravit marul sau e doar putred? Si Basescu musca au ba din el?

florin ghetau spunea...

Fii barbat(a) si iesi din anonimat. Ti-am mai spus asta, dar vad ca n-ai avut reportofonu' la tine! Cu indisponibili n-are sens sa-mi pierd vremea. Oricum sunt imun la din astea, iar consecventa ta in a iesi periodic din barlog ma lasa rece.

Vlad Ţepeş spunea...

Si l-am prins cu rata in gura!

Simirad a spus in conferinta de presa ca nu a vorbit cu nimeni de la PD-L, iar Carlan zice ca a vorbit cu el inainte de conferinta de presa.

Minciunile sunt permise numai daca e mai bine sa nu stii adevarul, dar noi il stim de-acum: asa cum a spus Nichita, Simirad linge unde a scuipat. Ca in bancul cu prunele pishate: "Asta parca nu-i, asta parca nu-i..." pana le mananca pe toate.

Mult succes domnului Simirad, care ne explica la inceputul mandatului sau ca nu mai are ambitii politice. Ele sunt doar ambitii sado-maso. Daca stam si ne gandim asta ar explica totul, inclusiv imaginatia erotica de care da dovada Simirad in scrierile sale.

Curat sado-maso, coane Costica!

Vlad Ţepeş spunea...

P.S. Decizia era luata mai demult. Ganditi-va la data cand Simirad a dat anuntul legat de Brailean, si veti intelege ca e parte a unei negocieri anterioare.

Paul spunea...

@Je Suis: cal troian...?