21 septembrie 2009

SONDAJ PE BLOG: Cine castiga prezidentialele la Iasi

Patru candidati se bat cu sanse pentru a intra in turul doi: Traian Basescu, Mircea Geoana, Crin Antonescu si Sorin Oprescu. Dincolo de batalia la nivel national, interesanta se arata a fi si confruntarea pe judetul Iasi. Cine credeti ca va lua cele mai multe voturi?

7 comentarii:

Unknown spunea...

Eu unul cred ca Antonescu are mari sanse sa intre in turul doi, dupa scandalul izbucnit in cadrul PSD si candidatura lui Oprescu.

Tanar liberal spunea...

Fara doar si poate, Crin Antonescu!

Emanuel Botezatu spunea...

Crin Atonescu va intra cu siguranta in turul doi. E sustinut de tot mai multi oameni pe zi ce trece

quin spunea...

cred ca Antonescu v-ar zice ceva de dulce legat de "cred.. locul doi" daca tot il sustine-ti... atunci faceti-o ca lumea.. locul secund merge e pentru avis nu pentru politiceni gen 'mmm nu stiu, sper, poate...' banuiesc un loc trei pe iasi la asa sustinere.

Ina spunea...

Crin Antonescu va avea cele mai multe voturi. pe zi ce trece demonstreaza tot mai mult ca este singurul candidat capabil de aceasta functie, schimband romania in bine, astfel are tot mai multi sustinatori.

Unknown spunea...

Oricat de mult incearca antevorbitorii sa se autosugestioneze ca va intra Crin in turul doi, trebuie sa recunoastem ca Basescu va castiga din prima. Nu pentru ca Antonecu e slab sau ca nu poate! Doamne ferehte!! Ci din cauza celor care ii fac campania!! Sunt dezastruosi!1 Daca va pierde, Antonecu o va face pe mana consilierilor care nu sunt buni de nimic!! Pacat!!

Paula spunea...

Crin Antonescu !