13 noiembrie 2009

Crin se duce maine la Cluj la dezbaterea cu Basescu. Apoi vine direct la mitingul de la Iasi. Geoana, prins in ofsaid

Campania lui Mircea Geoana gafaie rau de tot. De cateva zile, liderul PSD e inghesuit din toate partile, iar in seara asta a mai primit o lovitura.
Chemarea lui Geoana pentru dezbateri fata in fata adresata lui Basescu se intoarce acum impotriva sa. Basescu a spus ca accepta o asemenea intalnire, doar ca la aceasta trebuie invitat si Crin Antonescu. Staff-ul lui Geoana a anuntat initial ca Mircea se va duce la Cluj, dar spre seara, PSD a intors-o ca la Ploiesti, motivand ca Geoana are intalniri stabilite cu electoratul. Cu alte cuvinte, Geoana refuza dezbaterea.

Tot in seara asta, Crin a reusit o mutare excelenta. A intervenit in direct intr-o emisiune pe Realitatea si a anuntat ca se duce la Cluj maine la ora 16.
Liberalii ieseni spun ca mitingul din Piata Unirii (programat tot de la ora 16) nu va fi anulat, mai ales ca atmosfera va fi intretinuta de Holograf si Irina Loghin. Antonescu vine cu avionul la Iasi imediat ce se termina dezbaterea de la Cluj, fiind de asteptat sa ajunga la Iasi dupa ora 17. Problema e ce se va intampla daca discutiile de la Cluj se vor prelungi dincolo de ora 17.

Daca nu se duce la Cluj, Geoana pierde enorm. Urmeaza o noapte grea pentru staff-ul de campanie al candidatului PSD.

UPDATE (ora 22.53): Staff-urile lui Basescu si Antonescu au decis ca intalnirea de la Cluj sa aiba loc cu o ora mai devreme, adica de la ora 15,00.

Un comentariu:

summerday spunea...

basescu ordinar ca de obicei.

dupa pasarici,tiganca imputita,etc acum am asistat la alta monstra de mitocanie.

a fost prea bland antonescu cu el.