29 noiembrie 2009

O fi pesedist sau penelist purtatorul steguletului galben cu sapca rosie?


Oaze de galben intr-un desert rosu, ars de un soare fara de doctrine. S-a intamplat vineri la Oradea, la mitingul comun pentru propasirea candidatului unic.
Mai conteaza ce culoare politica are domnul din imagine? Nicidecum! N-are importanta daca e pesedist sau penelist. Varujan Vosganian explica azi intr-o conferinta de presa la Iasi: „In 2012, Romania se va intoarce la optiunile ideologice”. Semn ca exista o anumita neliniste printre sefii PNL cum ca alaturarea precum cea din imagine va semana confuzii printre alegatorii liberali, tot mai „fericiti” de alegerea lui Crin.
Tot azi, Varujan a spus ceva si mai interesant: „Orice coabitare cu PSD prezinta pericole. Trebuie sa fim atenti cu electoratul urban, extrem de pretentios”. Ce pericole pandesc oare partidul? Nu vedeti ce linistiti sunt Hrebe, Vanghelie si Oprisan? Doar Nastase se agita ca in vremurile lui bune, adulmecand mirosul cetinei de brad dinspre Palatul Victoria. Cat despre Iliescu, stie batranul ca va veni cat de curand si turul trei. Care surpriza, nu va fi in 2012, cum anticipeaza Varujan, ci mult mai repede.

Niciun comentariu: