26 noiembrie 2009

Cum anunta Vantu in direct reducerile de lefuri la Realitatea

Mogulii Dinu Patriciu si Sorin Ovidiu Vantu au fost in seara invitati la Ora de Foc moderata de Adrian Ursu si Oana Stanciu. Cei care n-au vazut emisiunea au avut ce pierde pentru ca s-au spus multe lucruri tare interesante. Ambii au recunoscut ca s-au intalnit miercuri, dar ca ar fi discutat chestiuni de afaceri. De parca se pravale cerul acum intre cele doua tururi ale prezidentialelor.
Pe bune, a fost una din cele mai interesante emisiuni din ultima perioada la Realitatea TV, in care pentru prima oara, dupa mult timp, s-au spus lucrurilor pe nume.
Faptul ca atat Patriciu si Vantu au un dispret imens fata de Basescu nu e noutate, dar altceva mi-a atras atentia si anume o parte a dialogului dintre ziarista Oana Stancu si SO Vantu. Cititi si va minunati:

Oana Stancu: Ce ati vrut sa spuneti domnule Vantu in interviul acordat in EVZ ca am avut o conducere cretina in ultimii 5 ani?
SO Vantu: Tocmai vi s-a redus salariul cu 50 la suta!

Oana Stancu s-a blocat cateva secunde, apoi SOV a amintit ca e vorba despre reducerea facuta in trustul Realitatea in urma cu cateva luni. Sinistru raspuns!

Pentru cei care n-au vazut emisiunea cu pricina, cititi pe hotnews mai multe amanunte. Oare Geoana o fi vazut dezbaterea?

Niciun comentariu: