30 octombrie 2008

Apar propunerile fanteziste de campanie. Gavrila vrea sa mute stadionul

Camelia Gavrila e liberala cu imaginea cea mai tare din cadrul filialei lui Fenechiu. Pentru asta incearca sa se detaseze de PNL, intrucat stie ca ii va fi greu sa defileze sub flamura liberala fara sa-i fie afectate procentele.
Azi, Camelia Gavrila a pomenit cate ceva din planurile sale legate de invatamant si urbanism.
Daca la capitolul invatamant, Gavrila nu sufla o vorba despre marirea lefurilor profesorilor, cand vine vorba de Urbanism planurile sunt marete. Pregatiti-va sa mutam Puscaria, dar si stadionul. Citam:

Stadionul Emil Alexandrescu ar trebui relocat şi el. În acest moment structura de rezistenţă a stadionului este grav afectată, iar cerinţele UEFA în materie de confort şi dotări minime nu pot fi respectate indiferent de câte investiţii s-ar mai face acolo. Costurile relocării pot fi mici în condiţiile unui parteneriat public–privat sau a obţinerii unei finanţări europene.

Stam pe-aproape, ca promisiunile abia incep sa curga! Intrebare: oare nu e mai simplu sa mutam unii politicieni in afara Iasului?

4 comentarii:

garzanti spunea...

poate are vreun mers cu Iulius, mai relocheaza astia inca o chesti pt un cartier, sau un mall

au experienta... antenele de la timisoara, directia de sport de la iasi...

va bene cosi...

Fara Frica spunea...

Pentru mutat politicieni nu sunt fonduri europene altele decat salariile de europarlamentari :)
Daca si penitenciarul si stadionul se pot muta/construi din fonduri europene de ce sa nu incerce cineva sa o faca.
Avem un penitenciar super pozitionat si cine a gandit noul cartier din gard cu el il descrie fabulos ca si cum ar sti ca vrea cineva sa-l mute "Cartierul se afla intr-o zona aerisita si retrasa intre parcurile Copou, Expozitiei si Gradina Botanica oferind locuitorilor sai intimitatea si confortul unui stil de viata civilizat si modern." lol
Cat despre stadion totul e posibil. In toate orasele din lumea asta un stadion trebuie extins simultan cu cresterea echipei. Unde mai extindem stadionul din Copou ? Daramam ceva case sau facem un stadion nou, mare si frumos in alta parte? (dar folosim nocturna actuala ca e noua).
Daca ar fi spus metrou as fi zis si eu fantezie .. dar asa eu zic ca se poate.

Alexandru Gavris spunea...

Despre colegiile Dacia si Alexandru:
http://alexandrugavris.blogspot.com/
Scuze de reclama:)

Alexandru Gavris spunea...

Pentru fara frica:
Faina faza cu salariile de europarlamentari:).