04 octombrie 2008

Taranistul Constantin Fatu candideaza la deputati. In Dacia, pe listele PNL

Vi-l mai amintiti pe doctorul Constantin Fatu? A candidat la sefia CJ din partea PNTCD, dar n-a facut mare branza in alegeri. Nici ginerele, care a candidat la primarie, n-a scos un rezultat prea bun, asa ca despre politicienii din familia Fatu nu s-a mai auzit nimic timp de cateva luni.
Protocolul la nivel national incheiat intre PNL si PNTCD il readuce pe Fatu in atentie. Pentru ca doctorul va candida la deputati, in Dacia-Alexandru pe listele PNL. De ce i-au dat liberalii acest colegiu nu e greu de ghicit. „Decat sa-si rupa gatul unul de-al nostru, mai bine cedam locul taranistilor”, cam asta a fost probabil gandirea liberala din Podu Ros. Care dintre cei doi finalisti (Oajdea si Tompea) va fi avantajat de mutarea liberalilor vom afla pe 30 noiembrie. Totusi, inclin sa cred ca un candidat slab al PNL il avantajeaza pe Oajdea.

8 comentarii:

ieseanul din dacia spunea...

D-le Ghetau , se pare ca nu sunteti iesean deoarece nu cunoasteti personalitatile orasului Iasi.
Cum puteti compara pe profesorul universitar Constantin Fatu cu bisnitarul Oajdea , sau cu anonimul Tompea.
Sa vedem daca in Dacia sunt mai cunoscuti acesti doi anonimi decat profesorul Fatu , cel care a salvat atatea vieti si care este cunoscut de mii de paciente impreuna cu familiile lor.
Respectivii , carora le dati atata credit , au ajuns consilieri pe liste de partid. Sa-i vedem acum !
Ei,ce ziceti ? Se pare ca va cam tremura pantalonii la ideea ca PNTCD va reveni in parlament.

florin ghetau spunea...

Imi place ca ieseanul din Dacia si-a facut blog doar pentru a combate.
Cat despre tremuratul pantalonilor, vedem pe 30 noiembrie cine a avut dreptate.
Ar fi bine ca PNTCD sa revina in Parlament (chiar si ajutati de liberali), dar repet, domnul doctor are sanse minime.

ieseanul din dacia spunea...

Ne facem si blog daca e nevoie sa sustinem pe cineva valoros.
Dl profesor Fatu are sanse minime daca este atacat din start, in loc sa fie ajutat , de oameni care ar trebui sa incurajeze desfasurarea valorilor.

mariusica spunea...

Acest colegiu nu este unul foarte greu,avind in vedere faptul ca este situat pe doua dintre cele mai mari cartiere ale orasului!
Oricum stafful de campanie a domnului Dr. Fatu este unul profesionist si nu se pune problema unei pierderi pe acest colegiu,fratilor ne-au demonstrat si la locale ca sunt paraleli, speram ca de aceasta data sa nu fie cu totul in aer!!

urtep spunea...

Inteligenta nominalizarea prof. dr. Fatu de catre PNL!
Cand personalitatile orasului se implica in politica, anonimii gen Tompea, Oajdea transpira.
Bravo PLN! Bravo dr. Fatu!

garzanti spunea...

a ajutat paciente contra spaga oricum, nu dezinteresat

ar fi interesat sa ne povesteasca despre UTC PCR ca a fost membru

florin ghetau spunea...

Faza cea mai tare e ca domnul Fatu va trebui sa-si dea demisia din PNTCD, sa-si ia carnet PNL, apoi dupa alegeri sa se reinscrie la taranisti. Numai in politica romaneasca vezi asa ceva!

onciu spunea...

Nu pot sa-mi dau seama cat de naivi sant acesti domni, care sustin ca dr.Constantin Fatu,va castiga fotoliul de deputat,pe listele PNL!Uita acesti domni ca se voteaza politic?Cred ca da.Pentru oamenii din cartierul Dacia,dr.Fatu nu inseamna nimic,pentru ca oamenii vor vota pedelistii si pesedistii.Asa ca nu va faceti probleme,domnule Ghetau.