03 octombrie 2008

PSD l-ar trimite pe Mihai Dumitriu sa se bata cu Carlan si Gavrila pe Copou

PSD Iasi trudeste din greu la listele electorale. Oficial, partidul asteapta niscaiva sondaje. Neoficial, multi dintre potentialii candidati au refuzat sa intre in cursa. Ioan Nani, Gerard Jitareanu si Tudor Ciuhodaru au spus pas. Ultimul e constient probabil ca in batalia pe Copou nu are nici o sansa si ca finala se joaca intre Gavrila si Carlan. Nani nu vrea nici el sa aiba probleme la Antibiotice, in vreme ce nici bugetarul Jitareanu nu vrea dureri de cap.
Dupa refuzul diplomatic al lui Ciuho', pe Copou si-ar putea face aparitia Mihai Dumitriu. Actualul parlamentar PSD este extrem de disciplinat in Parlament, dar inactiv in Iasi. Daca PSD vrea sa fie sigur ca ocupa locul 3 atunci solutia Dumitriu e super-buna, pentru ca proful de mate' n-are cum sa incurce socotelile finalistilor Gavrila si Carlan.
Cat priveste restul listei, baietii pesedisti care stiu deja ca vor candida sunt foc si para. Vor sa inceapa campania, dar nu pot declansa goana dupa voturi fara anuntul oficial.
„Asteptam rezultatele sondajului intern, apoi vom anunta listele pentru Parlament”, a spus azi Nichita in conferinta de presa. Cand va fi anuntata componenta trupei PSD, inainte sau dupa hram?

Niciun comentariu: