18 noiembrie 2009

Adevarata fata a lui Mircea Geoana

Jenanta situatie. Oricate explicatii ofera PSD si oricat de perfid e jocul TVR, un lucru e clar: lui Mircea Geoana ii e frica de o confruntare TV cu Crin Antonescu si Traian Basescu. Aducerea de manuta a lui CV Tudor si a lui Gigi Becali, care sa-i tina isonul candidatului PSD, e doar o bucla menita sa abata atentia publicului.
Cand patru staff-uri (Basescu, Crin, Oprescu si Kelemen) spun ca una s-a decis la negocieri si alta a iesit ulterior, e clar ca e ceva putred in Danemarca.

Remarc de o bucata de vreme o transformare teribila a candidatului PSD Mircea Geoana. Omul spalat, temperat si socotit totodata un reformist al stangii s-a transformat intr-o papusa manevrata din spate, in functie de context. Daca Mircea Geoana si staff-ul sau ar fi iesit sa spuna verde-n fata ca n-are chef de confruntare in primul tur ar fi fost ok. Astazi jocul a fost mult mai perfid, iar refuzul a fost rodul Aliantei Media de Conjunctura Antena3-Realitatea-TVR.
Cat a pierdut astazi Mircea Geoana? Probabil putin, pentru ca televiziunile dezbat subiectul, dar ocolesc adevarul. Putin cate putin, PSD-ul din ultimele zile imi reaminteste de vechile practici din 2004 cand adevarul era unul singur, avea nuante de rosu si se numea manipulare.

2 comentarii:

summerday spunea...

azi toti cei 3 nu au dorit sa se confrunte fiecare cu motivele sale..nu numai geoana.

basescu fuge ca dracu de tamaie de dezbateri,interviuri(atata timp cat nu sunt la b1.tv sau etno tv)...la ora 5 era ok varianta moguli+TVR insa la 8 nu mai era.

antonescu a dat inapoi cand si a dat seama ca vadim,becali vin "sa i dea o mana de ajutor lui geoana"..insa trebuia sa i infrunte.

geoana stie ca are sanse mari sa intre in turul 2 si nu vrea sa i se aduca acuzatii,etc in ceasul al 12 lea.

Unknown spunea...

Se tot vehiculeaza ideea ca Geoana "i-ar fi adus de mana " pe Becali si Vadim, eu unul cred ca este doar o GOGORITZA menita sa apere disperarea contracandidatilor lui Geoana.
Toti spun ca au fost primii 5 candidati dar Oparescu si Kelemen sunt muuuuuuuuult sub al treilea, Crin Antonescu.
Ce poti sa mai intelegi?? Ca Hunnor este mai breaz decat Vadim? Ca Oparescu este mai "finalist" decat Becali?? Fiti seriosi cu prostiile astea ca nu mai tin.