27 noiembrie 2009

Alina Mungiu despre pumnul lui Basescu

Alina Mungiu: Ce arata mica manipulare cu lovitul si copilul este doar ca in Romania nu ajungi mogul de destept ce esti. Daca filmul venea fara lacrimile lui Patriciu, poate mai stateam pe ginduri. Dar ca si Voiculescu cind nu s-a putut abtine sa fie el seful comisiei de ancheta al lui Basescu, si lui Patriciu nu ii e de ajuns ca pica Basescu, vrea sa infiga el cutitul. Si sa se si semneze pe rana, daca se poate, si sa se dea in prime time la un post unde are actiuni. Daca Basescu mai are vreo sansa, e exact pentru ca asemenea manipulari sint grosolane si facute cu tot armamentul din dotare. Se ia careva dupa ei? Eu cred ca enerveaza publicul. Toti cei care cred ca lumea voteaza cum li se spune la televizor se insala, e mai complicat, si Patriciu a facut azi o greseala.

PS: Pentru cei care au uitat, Alina Mungiu e un vechi dusman al PDL si al lui Basescu, dupa episodul plantarii Elenei Basescu pe listele pentru europarlamentare.

7 comentarii:

summerday spunea...

putin ne intereseaza ce spune doamna aceasta si cine este.

ce e important e faptul ca basescu,candidat la presedentie,da cu pumnul unui copil.

iar intrebat despre asta nu a negat ci :"Poate că m-a înjurat copilul".

sunt sigur ca daca copilul dvs ar primi un pumn ati fi foarte calm,i ati cauta chiar scuze celui care l a lovit,nu i asa?

Cogitto spunea...

florin, nu-ti seamana a lovitura de stat aceasta mirsavie? pune toate elementele cap la cap (modul in care au fost scoase pe firmament, personaje implicate etc.) si fa o comparatie cu modul de lucru al securitatii (nu cred ca erai asa de mic inainte de '89, incit sa nu-ti mai amintesti!). ai gasit similitudinile?

Catalin Toma spunea...

Draga Florin,

Cred ca folosirea termenului dusman al PDL atunci cand vorbesti despre Alina Mungiu este putin cam tare. Alina este un critic al PDL si al presedintelui Basescu dar nu cred ca este un dusman.

Unknown spunea...

Felicitari, domnule Alina Mungiu Pippidi!

Daca dumneata ai luat bataie de la tata cand erai activista comunista, atunci ti se pare normal sa aplici lovituri scurte la beregata.

Felicitari si dv domnule Ghetau, pentru obiectivitate.

onciu spunea...

Aici doamna Alina Mungiu are foarte mare dreptate.Manipularea se va intoarce probabil impotriva manipulatorilor.Nu stiu de asemeni de ce Dinu Patriciu s-a impotmalit atat de tare in retorica sa antibasesciana.Era constient oare ca se afla in fata unui delict de presa? Eu am aceasta impresie si cred ca Basescu cel mult a vrut sa-l indeparteze pe copil-daca filmul nu este trucat-si nicidecum sa loveasca copilul.Domnul Basescu era foarte preocupat de discutiile pe care le avea cu aceasta doamna.Cu o seara inainte,la Ora de foc,domnul Patriciu care a iesit la RTV,detinea deja filmuletul,care fusese prelucrat probabil cu sprijinul lui Rosca Stanescu.Cam asa arata politica bunului al liberalului Crin Antonescu,care a si plecat in turneu electoral,alaturi de Mircea Geoana!

czavastin spunea...

Cu parere de rau pentru favoritul tau (a se citi Marlanu' care bate copii, face ziaristele "pasarica" si "tiganca imputita", care isi trimite fiica la Bruxelles, care si-a tras casa din Mihaileanu, care si-a ajutat fratele sa aiba afaceri cu armament, care... m-am saturat sa scriu cate a facut marinaru' asta),trebuie sa recunosti Florin ca poporul s-a saturat de el.
Ati mai ramas putini ultrasi portocalii!
Pacat ca nu a ajuns Crin in turul II.
Oricum, mai bine un "Prostanac" decat Marlanu'

summerday spunea...

pt cei care inca se mai indoiesc(nu cred ca mai e ceva insa..)uitati va la linkul acesta; sunt imagini mai clare,de aproape:

http://www.pesurse.ro/2009/11/27/avem-si-imagini-mai-clare.html

sunt curios cum o sa i justifice sustinatorii(ca sa nu spun altfel)lui basescu si gestul acesta.