02 noiembrie 2009

Basescu despre sefia PDL Iasi

Reporter ZIARUL DE IASI: La Iasi se vorbeste despre "miracolul Dan Carlan". Desi a pierdut toate competitiile electorale uninominale: la Primarie, la sefia CJ, iar apoi la Parlament, conduce inca filiala. Cum va explicati "miracolul", in contextul in care la Iasi se spune: nu l-a schimbat Basescu pentru ca nu avea pe cine altcineva sa puna in loc?
Traian Basescu: Daca vreti sa fiu foarte sincer, eu cit timp am fost presedintele partidului dupa fiecare runda de alegeri se produceau schimbari legate de neperformanta liderilor. De ce acum acest bun obicei al PDL nu se mai pastreaza, nu stiu. Dar nu cred ca un lider care pierde toate alegerile este cel mai potrivit sa fie in fruntea unei filiale.

Un comentariu:

garzanti spunea...

Nu cred ca Dan Carlan este afectat de declaratia presedintelui Basescu. Daca nu iese Basescu, oricum puterea lui va fi diminuata si nu il v-a putea atinge in Iasi, unde mai pui ca va fi preocupat cu tot felul de probleme la nivel central, iar in cazul in care va castiga al doilea mandat din nou Dan Carlan va fi prea mic pentru problemele de la Cotroceni.

Asa ca in perioada imediat urmatoare tot ce are de facut Dan Carlan este sa mearga pe burta ca se trage :)