21 noiembrie 2009

Geoana isi continua nestingherit campania. In seara asta, a trimis mailuri poporului

PSD se pregateste intens sa anunte ca alegerile au fost fraudate. Dovada si puzderia de stiri de astazi la televiziunile prietene PSD, in care suntem anuntati cu voci grave ca s-au inmultit neregulile in teritoriu in preziua scrutinului. Scenariul vehiculat pe piata e urmatorul: exit-poll-urile vor da un un anume scor, iar imediat dupa rezultate, PSD va tipa ca alegerile au fost fraudate.
Totul va fi ambalat maine cu imagini elocvente. Aceleasi Tv-uri prietene vor gasi ceva stampile disparute si vor lua cu asalt doar comunele cu primari PDL, pentru a arata cum sunt momiti oamenii sa iasa la vot.
Ziua de maine nu va fi una deloc linistita, iar acuzele vor curge garla.

In seara asta (19.50), am primit pe mail un mesaj de la PSD, in numele lui Mircea Geoana: „Copiii de acum 20 de ani sunt oameni in toata firea care au copii, la randul lor. Vreau sa le dau Romania pe care-o merita. Cu oportunitati pentru tineri. Cu pensie linistita pentru varstnici. Cu protectie sociala echilibrata. Cu educatie si sanatate. Cu valori morale si crestine autentice. Veniti la vot sa invingem impreuna! Cu prietenie, Mircea Geoana!”

Asta nu e campanie electorala ilegala, domnilor din PSD?