03 noiembrie 2009

Dezvaluirea EVZ: Demisia lui Streinu Cercel, orchestrata de PSD

Informatia apare atat pe site-ul EVZ, cat si pe Impactnews, site-ul Corinei Dragotescu. Ce ziceam azi la pranz despre gripa porcina si campania electorala?

3 comentarii:

Unknown spunea...

Iar citesti numai ce iti convine, domnule, Ghetau!

http://www.gandul.info/news/pandemia-politica-l-a-rapus-pe-cercel-boc-ne-indeamna-sa-fim-cu-totii-agenti-antigripa-5079279

CITEZ:

Demisia secretarului de stat survine criticilor formulate la adresa sa dinspre Palatul Cotroceni, începând luni cu preşedintele Traian Băsescu şi continuând marţi cu consilierul acestuia pe probleme de sănătate, Virgil Păunescu. "M-a alertat declaraţia secretarului de stat Streinu-Cercel, care prăvălea apocalipsa peste România şi impunea importul imediat de vaccin antigripal. România nu va importa niciun vaccin, avem în acest moment la Institutul Cantacuzino un milion de doze, iar în zece zile putem avea încă un milion. Doar opt ţări din Europa produc acest vaccin, iar România este una dintre ele. Fac un apel să nu intrăm în panica gripei aviare, când s-au aruncat bani aiurea, şi invit la calm şi respect, atât specialiştii, cât şi presa", a declarat, luni, şeful statului.

summerday spunea...

eu sunt linistit.

ministrul videanu din cabinetul basescu vegheaza la ministerul sanatatii.

o sa avem toti niste borduri frumoase la capatai.

Sergiu spunea...

Eu stiu asa domnul Streinu Cercel este un specialist ,care stie despre ce este vorba in propozitie.
PSD,PDL,PNL ..i mean everybody din politica niste magari,care se joaca cu chestiile astea care NU SINT DE JOACA.
Pe cuvintul meu ca nu ma bucur sa atinga virusul pe vreo unul dintre domniile lor ...dar asta un dusman care nu tine cont de diplomatie,politica,armata and stuff.
Virusul asta e invizibil si nu tine cont ca ale e Geoana sau ala e tiganul de la colt de Pacuret care iti da in cap.
Ii ia pe amindoi fara dicriminare din cauza INCOMPETENTEI, CORUPTIEI si INDIFERENTEI din sistem.
Streinu Cercel a vrut sa faca intr-adevar ceva dar nu a fost lasat.
PSD is PDL sint deopotriva vinovati,primul pentru indirjirea cu care vor ciolanul si cel din urma pentru ca pur si simplu nu au oameni priceputi ca sa gestioneze asa ceva.
Stiu sistemul si stiu ce vb aici,si ma repet dar DACA NU SE IAU MASURI URGENTE CIT INCA SE PAOTE STAPINI virusul ,o sa fie vai si amar de noi .V-a lovi dureros indiferent de apartenente politice ,etnii,nationalitati.
Sa dea D-zeu sa nu am dreptatea,dar asta nu mai e un fapt e o realitate