28 noiembrie 2009

Dornic de razbunare, Patriciu ii face un mare deserviciu lui Geoana!

Stau si ma intreb ce-o fi fost in capul lui Patriciu cand a iesit in fata triumfator, aratand ca a gasit acul pentru cojocul „dictatorului”. Dinu Patriciu n-a facut altceva decat sa oficializeze razboiul pe care Basescu doar il invoca, acela al confruntarii cu mogulii. Proasta miscare. Daca Geoana pierde alegerile prezidentialele, PSD ar trebui sa-i „multumeasca” lui Patriciu. Pentru ca el va fi socotit autorul moral al infrangerii.
De ieri, tot aud oameni (inclusiv din PSD) care spun ca palma lui Basescu s-ar putea intoarce ca un bumerang impotriva lui Geoana. Nu stiu ce a fost in mintea lui Patriciu, dar probabil ca dorinta sa de a-l vedea jos pe Basescu a fost mai puternica decat ratiunea.
Postacii rosii vor sari si vor spune ca nu am dreptate. Le sugerez sa aplece urechea la ceea ce vorbesc oamenii in jur, in ultimele zile.

UPDATE: Il aud pe Mircea Geoana si nu-mi vine sa cred. „Dezavuez ceea ce fac acum televiziunile. Nu asta e problema care trebuie discutata pe final de campanie”, a afirmat azi liderul social-democrat. Interesanta sucire. De ce n-a spus asta joi seara, imediat dupa difuzarea filmuletului, sau eventual vineri dimineata, cand imaginile cu pumnul fusesera difuzate de cel putin 100 de ori.

Un comentariu:

onciu spunea...

Dar acea bagatelizare,cu domnul Basescu de pe Antena 3,cu,,afara ploua'',ce-o fi insemnand,oare? Dar invitarea lui Traian Basescu la RTV,exact in momentul cand pe Antena3,se transmitea de zor filmuletul cu cu cele,,doua lovituri''aplicate copilului si punerea presedintelui in fata acestor imagini,ce se mai cheama? Iar graba cu care Antonescu isi anunta optiunea spre Mircea Geoana,dovedeste ca seful liberalilor nu a ezitat deloc in a-i pune in aplicare planurile lui Dinu Patriciu de o apropiere de Adrian Nastase.Si a reusit.Sa vedem insa si rezultatele pe termen mai lung!