27 noiembrie 2009

Galben si rosu la Brasov. Imagini incredibile

Am vazut azi (la TV-urile mogulilor!) la Brasov galben amestecat din belsug cu rosu. Incredibil moment la primul miting comun PSD-PNL. Ma intreb ce gandesc alegatorii liberali simpli, dupa ce au batut ulitele patriei sa-l salte pe Crin la 20 la suta pentru a ajunge la amestecul asta absolut jenant. Aristotel Cancescu de la PNL cu esarfa rosie in jurul gatului. O multime de liberali cu cravate galbene asortate cu fulare rosii. Minunat peisaj. Desprinse dintr-un alt film.

3 comentarii:

onciu spunea...

Imi dau seama ca ceea ce a spus Patriciu referitor la Geoana ca ar fi un veritabil liberal,prgatindu-se de victoria lui Antonescu in primul tur si ceea ce a scis ,,Inpolitics''exista un veritabil paralelism.Intelegerea prevedea un ajutor intre cele doua partide in turul al doilea,pe tema Johannis.Si iata-ne partasi la o asemenea coalitie,monstruasa,menita a-l da jos pe Traian Basescu.Sa vedem daca vor avea si succes.

summerday spunea...

e chiar atat de mare disperarea incat nu mai publicati decat comentarile care va convin?:))

dupa ult.dvs articole cred ca da si asta nu poate decat sa ma bucure chiar daca nu mi ati "publicat"comentariul..insa am sa spun si pe alte bloguri cat de "ziarist"sunteti.

florin ghetau spunea...

orice punct de vedere e binevenit pe acest blog. dara fara atacuri la persoana. o zi buna...