06 noiembrie 2009

La revedere, postacilor electorali!

Dupa doi ani in care comentariile de pe acest blog au fost libere, am luat o decizie grea, dar necesara: moderarea comentariilor la propriile articole. Cat timp polemica a fost purtata in termeni rationali a fost ok, dar sa vii cu mascari, injuraturi si obscenitati, asa cum s-a intamplat in ultimele zile e prea de tot. N-am sters comentariile respective, tocmai pentru ca vizitatorii, deloc putini, care citesc acest blog sa judece daca am sau nu dreptate de a opri galetile cu mizerii turnate de mintile infierbantate..

Stiu ca in perioada asta, anonimii s-au inmultit brusc si ca zona virtuala e invadata de tot felul de creaturi. Campania electorala sminteste minti si inlocuieste polemica, fireasca de altfel, cu ura.
Daca si-ar face propriul blog, asumat public, n-ar fi nici o problema. Ar fi frumos sa fim multi cei care comentam, scriem si polemizam pe bloguri.
Sa le ceri insa argumente postacilor electorali e prea mult. N-au minte si nici bun-simt, pentru ca sunt doar niste robotei care functioneaza doar atunci cand ii invarti cu cheia.

PS. Dupa 6 decembrie, cand va disparea miza pentru ei, dar mai ales pentru stapanii lor, postacii electorali probabil vor iesi din peisaj. Caz in care, voi lua in calcul renuntarea la moderare.

2 comentarii:

summerday spunea...

"mascari, injuraturi si obscenitati.."

mi se pare firesc sa nu se permita "publicarea" acestor gen de comentarii insa sper sa nu se includa in aceeasi categorie si opiniile argumentate,diferite fata de ale dvs.

nu de alta insa avem deja o persoana careia nu i face deloc placere sa fie contrazisa,implicata intr un dialog sau moderatorul sa nu fie deservit domniei sale pt. a nu avea parte de intrebari "surpriza".

florin ghetau spunea...

nici vorba. polemica e binevenita, ba chiar o incurajez.