08 noiembrie 2009

Se inmultesc gafele candidatilor la presedintie

- Crin Antonescu a facut sambata seara la Realitatea TV o afirmatie stupefianta. Liberalul a zis ca daca nu ajunge in turul doi va vota cu adversarul lui Basescu, indiferent care va fi acesta. Intrebat daca o va face si in ipoteza in care Vadim Tudor sau Gigi Becali vor ajunge in finala, Crin a raspuns DA. Oare ce au gandit liberalii de rand cand au auzit afirmatia-soc facuta de prezidentiabilul lor?

- Tot sambata, Traian Basescu s-a aflat la Cetate, judetul Dolj, la un miting electoral. La un moment dat, Mircea Dinescu (opozant declarat al locatarului actual de la Cotroceni) si-a facut aparitia pe scena, intentionand sa ia cuvantul. Basescu nu i-a dat microfonul, trimitandu-l la televizor sa-si continue criticile la adresa sa. Daca l-ar fi lasat sa vorbeasca, Basescu ar fi avut de castigat, insa instinctul sau, care a functionat in alte randuri ireprosabil, a dat gres de asta data. Chiar daca Dinescu si-ar fi facut numarul, Basescu avea alaturi proprii sustinatori la miting, care i-ar fi dat dreptate, indiferent de ceea ce ar fi spus poetul.

- Mircea Geoana l-a trimis pe Cozmin Gusa in America (Casa Alba, Congresul SUA si diverse ONG-uri) sa denunte fraudarea alegerilor. E un semnal ca PSD ia in calcul pierderea alegerilor, pregatind explicatii puerile in caz de esec. Cand esti sigur de victorie, nu mergi la Inalta Poarta pentru a te plange ca ai fost furat la urne.

2 comentarii:

summerday spunea...

cat si a celor apropiati lor.

udrea cu sunatul la realitatea fm in direct,orban cu declaratia despre votantii lui basescu....

din partea psd in ult. zile?nimic momentan sau urmeaza?:))

Cranberries spunea...

foarte frumos din partea domnului Antonescu...da dovada exact de opusul bunului simt si al responsabilitatii!! pai prefera asa oameni numai sa nu fie Basescu! maturutate, nu gluma!!