24 noiembrie 2009

Unde e Geoana?

Mircea Geoana se ascunde. Sta pitit in sediul partidului si se uita la televizor cum altii ii fac campanie. Nu stiu daca asta va fi strategia staff-ului sau pentru turul doi. Dar constat ca finala e Basescu-Crin si nu Basescu-Geoana. Realitatea TV i-a dedicat pana si un clip lui Crin in care se vorbeste de consecventa sefului PNL si de Revolutia bunului simt.
De ce nu apare Geoana? Pentru ca n-are forta si nu convinge. Va aparea insa peste cateva zile, de mana cu Crin, care va face intreaga campanie a PSD pentru turul doi. Se vor duce amandoi la mitinguri si vor vorbi de inscaunarea lui Johannis ca premier.
Mircea Geoana isi creioneaza in aceste zile portretul de presedinte. Daca va ajunge la Cotroceni, va fi liniste. Altii vor lucra pentru el! Din pacate nu va mai fi Crin, ci Hrebe, Nastase, Vanghelie, Oprisan si restul. PNL e bun pana in seara de 6 decembrie. Apoi, baronii PSD vor trece la butoane. Mircea, fa-te ca lucrezi!

PS: Seful PNL din Bistrita a venit azi la sedinta nationala a liberalilor cu un crin intr-o vaza. Le-a cerut colegilor intelepciune, astfel incat Crinul sa nu se ofileasca. Degeaba, decizia fusese deja luata!

4 comentarii:

summerday spunea...

"...Hrebe, Nastase, Vanghelie, Oprisan si restul..."

cu ce sunt diferiti fata de acestia udrea,videanu,blaga si restul?

iar tot aceste nume,persoane enumerate la infinit(ma mir ca nu apare si iliescu)nu erau in psd acu 11 luni cand basescu "si a vazut visul cu ochii" si ia adus de unul singur la guvernare?

cat despre Crin facand campania proactiva pt geoana nu e nimic in neregula ci din contra.
petre roman a facut la fel daca nu ma inseala memoria.

onciu spunea...

Daca Basescu va fi dat jos de aceasta coalitie,ca sa nu-i spun ,,monstruoasa'',nu se va intampla nimic.Doar faptul de a avea in fruntea statului un om usor manevrabil,mult mai slab decat actualul sef al statului si instaurat printr-o manevra cel putin imorala.Acesti vajnici aparatori ai democratiei ar trebui sa tina cont si ce vrea populatia,nu numai o clica de politicieni,gen Fenechiu si altii ca el.De fapt noi mai avem o experienta de ignorare a vointei electoratului.Este vorba de actiunea de inlaturare a lui Traian Basescu de Coalitia celor 322.Nu este exclusa o repetare a acelor evenimente in data de 6 decembrie!Este cineva sigur de contrariu? Nu cred.

summerday spunea...

"De fapt noi mai avem o experienta de ignorare a vointei electoratului......Este cineva sigur de contrariu? Nu cred."

:))

si am votat pt mentinerea in functie atunci,ca multi altii, insa nu a fost in nici un caz un vot pro basescu ci pro presedinte(ca functie publica);oricine ar fi fost in fct ar fi primit acelasi nr.de voturi.

vointa electoratului este egala in ziua de azi cu 31%..restul 69% au votat contra basescu insa fiind sustinator al lui banuiesc ca majoritatea e un concept strain tie.

quin spunea...

diferenta este ca ala ce vota pdl, nu isi pusese stampila pe alianta pdl-psd, 'solutia' a venit dupa ce tariceanu vroia sa fie premier neaparat ca altu nu'i. votantul pnl o face in cunostinta de cauza si voteaza liberalul geoana.