22 noiembrie 2009

Votul ecranului

Antena 3 se chinuie sa gaseasca argumente ca lucrurile nu-s in ordine la Gara de Nord din Bucuresti, unde oamenii stau la o coada de zeci de metri pentru a vota. Invitati in platou, niste omuletzi de bine mai au putin si isi spun optiunea de vot, iar totodata se mira de numarul mare de alegatori adunati in fata sectiei speciale din gara. Se discuta intens despre frauda, desi incidentele din prima ora a scrutinului nu dovedesc nimic spectaculos din acest punct de vedere. Pana si prezenta observatorilor OSCE in Romania arata dubii asupra corectitudinii alegerilor, spun invitatii echidistantei televiziuni din Baneasa.
Interesante vor fi si reactiile partidelor pe tot parcursul zilei de astazi, dar mai ales imediat dupa inchiderea urnelor. Sa vedem daca scenariul cu furtul va fi pus in aplicare de perdantii primului tur.

4 comentarii:

summerday spunea...

sigur v ati uitat la ei?

fara bagaje,toti aratand cam la fel...sa fim seriosi.

garzanti spunea...

Florine este incredibil, stampilele sunt de proasta calitate si se dezlipesc, dupa cateva folosiri. Cand suni la prefectura ti se raspunde incredibil: descurcati-va cum puteti! ce vreti sa facem noi?

Cum este posibil asa ceva? cine a cumparat stampilele astea de vot?

Bataie de joc.

florin ghetau spunea...

summer_day: sunt oameni care locuiesc in bucuresti, n-au domiciliul stabil si singura sectie de care stiau e cea din gara. putin sunt cei in tranzit. ca oamenii aia nu au timp sa stea 3-4 ore la coada.

garzanti: nu stiu ce sa zic, ca nu am votat inca. oricum nu e prima oara cand apar probleme tehnice: tus de proasta calitate sau, cum aud acum, stampile de vot aiurea.

Unknown spunea...

Și eu am observat, când am votat, că "pastila" cu ștampila era deplasată față de mâner și mă aștept să se dezlipească de tot. De asemenea, deși am fost să-mi aplice tuș încă o dată, abia se vedeau ștampilele aplicate.