07 decembrie 2007

Nichita cauta vinovati pentru esecul PSD in Iasi

Gigi Nichita joaca tare in propria filiala. Incearca sa-si aroge succesul judetului, dar se detaseaza de infrangerea usturatoare din municipiu. Iar pentru asta cauta vinovati. Pai cine conduce organizatia municipala? Tompea. Asa ca l-a luat putin peste picior in ultima sedinta de partid.

Daca Nichita nu s-ar suprapune peste imaginea PSD-ul in municipiu am fi zis ca dom' primar are dreptate, doar ca lucrurile nu stau chiar asa cum ar vrea el.

Cert este ca „talibanii” din judet (Ratoi, Mocanu etc) au salvat PSD de la un scor dezastruos la Iasi (ne place sau nu ne place asta arata rezultatele), in vreme ce Iasul unde Nichita este primar a luat 19 la suta.

Mai e ceva: strategii din PSD spun acum: „Vedeti? Campania cu mizeria de «Ancheta» a fost un succes in judet. Hai s-o aplicam si in Iasi”. Cei care gandesc asa au o mare problema. Fara sa jignesc pe nimeni, Iasul nu-i Scaietii din Deal, media locala va avea grija sa spuna adevarul, iar informatia va ajunge acolo unde trebuie. Adica in urna!

Niciun comentariu: