07 decembrie 2007

Povestea ALESULUI care-si face singur dreptate (III)

Este vorba despre consilierul liberal Radu Botez. Iar povestea pe larg (cu nume, fapte si poze) in „Jurnalul de Est” de sambata! Comentam dupa!

2 comentarii:

Blogger Mihnea spunea...

Tin sa ii iau apararea lui Radu Botez. Titlul articolului din Jurnalul de Est este rau intentionat. Este facut sa vanda si va vinde, dar este rau intentionat. Nu ati dat parerea lui Radu Botez, inca din prima pagina, ceea ce cred eu ca condamna inainte sa se asculte toate partile. Radu Botez se enerveaza foarte greu, este un om calm si calculat. De aceea eu cred ca situatia a fost de asa natura si persoana aceea a gresit oprind masina in mijlocul drumului, incat ii putea sarea tzandara unui om ca Radu Botez. Gestul domniei sale nu este unul foarte nimerit, dar daca gardienii publici nu fluidizeaza traficul si lasa femeia sa isi planteze masina in mijlocul drumului, este si vina lor. Restul sunt vorbe.

florin ghetau spunea...

Ai dreptate. N-am auzit pana acum ceva de rau de Radu Botez. Dar a gafat rau de tot de data asta. Nu poti sa-ti faci singur dreptate indiferent de cat de nervos esti la momentul ala. Mai ales ca e si persoana publica. Mi se pare incredibil!