17 decembrie 2007

Se pune la cale un ziar pro-Gigi. Tiraj: minim 7.000!

Proaspat intors din Franta, Cosmin Coman are idei revolutionare. Mai nou, mana dreapta a lui Gigi Nichita zice ca a ramas masca, intrucat in Franta fiecare comunitate are o gazeta proprie. Si nu orice fel de gazeta, ci una de minim 7.000 de exemplare. Asa ca omul nostru vrea sa implementeze chestia franceza si la Iasi, unde primarele Gigi sta oricum prost la imagine si are nevoie de ceva „farduri”.
Asa ca asezati-va comod in fotolii, pregatiti-va cafeluta si asteptati oamenii in rosu de la «Curierul de Iasi» sa va ciocaneasca la usa ca sa va dea ziarul. Bineinteles ca toata chestia se face din banii nostri, ca na, campania e aproape, iar mesajele trebuie sa ajunga la public exact cum vor boierii din Palatul Roznovanu. E frumos fratilor ca aveti idei, da ascultati aici: nu pe banutii nostri!

Apropo, n-am uitat de mega-concertul cu trupe straine, finantat tot de noi, dar fara sa ni se spuna nota de plata. Mai sapam la problema, ca vrem sa demontam chestia cu secretomania! Putina rabdare! Sau poate ne zice domnu' Coman singur fara a mai fi nevoie sa ne cerem drepturile!

Niciun comentariu: