14 decembrie 2007

PNL Iasi repeta greseala din 2004

La Iasi, PNL repeta greseala enorma din 2004 (amintiti-va de bulibaseala cu anuntarea candidatului) si nu scoate omul pentru Primarie. Se vehiculeaza cateva nume (Adomnitei, Dobre, Salavastru).
E luata in calcul si varianta unui candidat de import, dar deocamdata nimic nu-i sigur. Cand te bati cu Nichita, iar pe partea ailalta mai ai o stanca de candidat (Oprea sau Carlan la PDL), e o greseala sa nu iesi la bataie inca de pe acum. Ca in preajma campaniei nu se poate face mare lucru.
Poate fi si strategie aici: baietii nu ies la interval ca sa nu desfiinteze presa candidatul cu pricina. Bun, presa tace acum, dar electoratul plictisit deja de politica s-ar putea sa afle prea tarziu de intentiile omului cu sageata.
Care nu avea timp decat pentru vreo doua ture in jurul Primariei, apoi se va intoarce la sediu cu desaga goala. Sau daca vreti o alta exprimare, plina cam 13 la suta.

Mai e ceva de zis aici. Dar daca speculatia blatului cu Nichita e reala? Ca nu strica acolo un viceprimar si un vice sau 2 pe la CJ. Mai discutam despre asta.

Niciun comentariu: