20 decembrie 2007

„Orbanii” incep sa vorbeasca de scenarii si Basescu

Incet-incet cei din jurul lui Orban incep sa vorbeasca. In dodii. Ba chiar ministrul zice intr-un interviu ceva de Basescu, servicii secrete etc. Aseara, Antena 3 a fost penibila, incercandu-se spalarea imaginii lui Orban (fara succes!).

Lucrurile sunt simple: Orban a avut un accident (se poate intampla oricui),a accidentat o tanara, insa a uitat sa se duca si pe la Politie. Asta e tot! A mintit si n-are nici o scuza. In rest, scenariile cu serviciile secrete sunt baliverne de doi lei.

La presiunea mediatica din aceste zile (uitati-va ce scriu majoritatea ziarelor de azi) ministrul ar trebui sa demisioneze. Penibila atitudine!

2 comentarii:

DANGA Marius spunea...

Pot fi de acord ca a avut un accident. Pot fi de acord ca a declara peste termenul prevazut de lege la Politie si pentru asta a platit. Dar ca a accidentat pe cineva .... unde e dovada. Vad ca tu esti sigur de asta. Filmul pe care l-am vazut ieri nu ne arata nicio fetita lovita si nici atitudinea lui Ludovic nu este specifica cuiva care tocmai a dat peste cineva. Toata lumea vorbeste de martori, dar nu-i vedem.

florin ghetau spunea...

In urma cu vreo doua zile, un omulet de la Politie a zis-o cu gura lui ca a fost victima. Ca dupa aia nimeni nu a mai recunoscut asta e o alta problema. Mai e ceva: daca era floare la ureche, de ce Orban n-a iesit a doua zi dupa ce s-a pornit tavalugul mediatic sa explice tot ce s-a intamplat.