14 mai 2009

Cum da Simirad cu sutul in voturile PSD. In plina campanie electorala

Simirad e membru PSD. N-are vreo functie in filiala, dar „cotizeaza” serios la procentele partidului. Dovada si scorul sau de la CJ in alegerile de anul trecut.
Presedintele Consiliului Judetean a detonat o veritabila bomba la inceputul acestei saptamani: din 1.000 de asistenti maternali, vreo 650 vor fi dati afara. Oamenii acestia, buni sau rai, stau cu frica in san.
Nu discut aici despre oportunitatea masurii, ci doar despre momentul in care aceasta este anuntata.
Anuntul lui Simirad pica exact pe inceput de campanie electorala. Un partid social-democrat ia o masura anti-sociala. Neplacuta veste pentru Nichita, care sambata o face pe DJ-ul pentru partid in Parcul Expozitiei, iar cateva zile mai tarziu constata cum camaradul politic toaca social-democratia in numele crizei de la CJ.
Ca lucrurile sa fie si mai clare, Simirad a jignit un asistent maternal, in direct, intr-o emisiune TV. Si-a cerut intr-un final scuze, dar era prea tarziu, eticheta ii fusese deja pusa.
Probabil ca din cei 1.000 de asistenti maternali doar o parte se va prezenta la vot. Faptul ca acestia nu vor vota cei trei trandafiri e aproape o certitudine.
In seara asta, la Tele M, am analizat masura lui Simirad. Nu din punct de vedere politic, ci strict administrativ. N-a fost nici un telefon sau mesaj pe mail care sa arate sustinere pentru Simirad pe aceasta chestiune. Ba mai mult, au fost cuvinte grele, unele mesaje neputand fi citite pe post.
Chiar nu-mi dau seama daca intr-adevar interesul lui Simirad e unul politic. Dar gestul sau nu ajuta deloc PSD. Ba dimpotriva!

PS: Va amintiti poza de familie de la conferinta de presa de sambata a PSD la care a fost prezent si Geoana? 15 oameni fericiti pe scena, iar alaturi de ei, unul privea absent la tot ce se petrece in jur. Ati ghicit: era „prietenul” asistentilor maternali.

3 comentarii:

Don Miguel spunea...

Poate buhaiul de Simirad nu-l doreste pe catelusul Ivan in parlamentul european.

garzanti spunea...

Il doar undeva pe Simirad de Gigi si Kklin Ivan.

Vlad Ţepeş spunea...

Simirad este imaginea perfecta a boierului cu mainile unsuroase de la copanul de pui cu care conduce prostimea... din cauza varstei, conduce judetul doar pentru salariu, insa iesenii au de suferit. Ce poate sa inteleaga maria sa despre drama unui copil stramutat dupa cativa ani in alta familie, cu mai multi copii, unde el se simte un paria? Mos Costache administreaza pe acesti copii ca pe gainile proprii, pe care le muta dintr-un cotetz in celalalt... ca sa le mai ia din cand in cand un copanel... cu care sa conduca judetul. RUSINE SIMIRAD!