11 mai 2009

Primarul recidiveaza. Care e scopul noului atac la adresa Politiei?

Primarul Nichita i-a pus gand rau lui Zanfirescu, seful Politiei iesene. Atacul e prin invaluire si loveste exact unde-l doare mai tare pe Zanfirescu: Politia rutiera.
Nichita a deschis azi un nou front in razboiul cu sefii Politiei. Voi face adrese la Ministerul de Interne, a tunat primarul. Motivul: politistii rutieri nu stau pe langa santierele primariei pentru a fluidiza traficul.
Ma intreb ce rol au trupele de la Rutiera spre exemplu in preajma santierului din Tatarasi. Azi, dupa conferinta de presa a primarului, o scurta excursie pe acest santier arata clar ca nu problema politistilor e buba, ci chiar firmele care executa lucrarea. Lucru recunoscut azi chiar de primar, doar a inceput campania electorala.
Zona Dispecer, ora 14: Nici un muncitor pe santier. Doar un utilaj lasat balta intr-o groapa.
Nu asta e problema care-l doare pe dom' primar. Probabil ca Liviu Zanfirescu nu raspunde la comenzile noii oranduiri, iar primarul nu-i suporta pe cei care nu stau drepti in fata sa.
Nu stiu daca e vorba doar de un avertisment sau daca nu cumva zilele lui Zanfirescu la conducerea IJP sunt numarate. Insa seful local al PSD cauta scuze pentru propriile esecuri. Cere politistilor sa fluidizeze... incompetenta primariei.

O scurta recapitulare:
1. Vineri, Ziarul de Iasi: Nichita da vina pe Rutiera pentru haosul din trafic, intrucat Politia n-ar fi de acord cu blocarea rotilor. O aiureala!
2. Luni: Nichita da vina tot pe Rutiera (tinta e insa Zanfirescu) pentru faptul ca se circula prost in zona eternelor santiere ale primariei. O alta aiureala. Lucrurile s-ar rezolva de la sine, daca primaria ar fi mult mai atenta atunci cand selecteaza firmele care sa execute lucrarile. De haosul de la Hala spre exemplu, tot Zanfirescu e de vina?

2 comentarii:

Electronice online spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Don Miguel spunea...

Tocmai asta e problema ca nu selecteaza ci acorda contracte clientelei PSD