08 mai 2009

Vadim si Becali tin spectacolul la cinematograf

Cu o zi inainte de vizita capilor de lista ai PRM la Iasi, respectiv Vadim si Becali, sefii locali ai PRM arata ca n-au nici o treaba cu organizarea. Macar un amarat de mail cu programul puteau sa conceapa peremistii locali, daca vor o mediatizare pe masura.
Ultimele vesti arata ca Vadim vine in seara asta la Iasi, iar Becali maine dimineata (ramane azi in Capitala pentru Steaua-Dinamo).
Spectacolul cu public al tandemului Vadim-Becali nu se va mai tine in aer liber, adica in fata Palatului Culturii, cum s-a anuntat initial, ci in spatiu inchis, la cinematograful Victoria. Tot aici se va tine si conferinta de presa (cu public, fireste!), la concurenta probabil cu mitingul lui Geoana.
Nu se stie daca decizia renuntarii la mitingul din aer liber a fost luata de liderii locali sau a fost sfatul centrului, dar se aude ca la nivel local s-ar fi purtat ceva negocieri, astfel incat peremistii sa nu faca prea mult circ prin oras, ca nu cumva sa eclipseze vizita lui Geoana la Iasi.
Cat despre ora adunarii PRM de la cinema, n-ar fi 11.00 cum s-a anuntat initial, ci undeva in jur de ora 13.00.
Tot maine, vor fi in targ Geoana si o intreaga suita de ministri social-democrati. De la 10.00, politicienii PSD si PRM se vor inghesui la statuia de pe Independentei, dupa care Vadim si Geoana isi vad separat de program. Geoana se duce la un simpozion la Univ. Tehnica, apoi la paranghelia din Copou unde are loc mitingul si concertul. PSD Iasi a promis ca in dupa-amiaza asta trimite si programul de rigoare. Greu tare cu strategiile astea de campanie!

UPDATE: La 14.58, PSD Iasi a trimis programul lui Geoana: 10 - coroane la statuia de pe Independentei; 11.30 - simpozion la Univ. Tehnica; 14.30 - miting si spectacol in Parcul Copou. Vine si Ady Nastase la Iasi.

Un comentariu:

garzanti spunea...

Rectorul Giurma e membru PSD era normal sa vina :) Geoana la UTI