01 noiembrie 2009

RATP monta aseara cu sarg bannere PSD pe Independentei. Exista vreun contract?

Aseara pe la ora 21,30, pe Independentei, mai precis in fata UMF se montau de zor bannere PSD. Nimic ciudat in chestia asta, doar partidele sunt in campanie, iar pedelistii care vor debarca dimineata asta in zona, pentru mitingul pro-Basescu din Piata Unirii trebuie sa vada rosu in fata ochilor. Cei care se ocupau de lucrare erau angajati RATP, la fata locului fiind si doua masini de interventie ale regiei, asezate de-o parte si de alta a drumului.
Intrebare: Exista vreun contract incheiat de PSD Iasi cu RATP sau munca e facuta gratis in folosul partidului primarului Nichita? Daca acel contract exista, cat castiga regia de pe urma prestatiei?

5 comentarii:

onciu spunea...

Poate reuseste domnul Basescu se ne mai scape de rosul acesta agasant din orasul nostru.Vad ca si domnul Nichita e o rotita destul de insemnata alaturi de Vanghelie la construirea soclului lui Mircea Geoana.Sa vedem,poate dupa alegerile prezidentiale,o sa le mai scada putin avansul pe care l-au luat in Iasi si in Moldova.

Lumea copiilor spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
summerday spunea...

peste tot e asa.

la bucuresti cei de la luxten montau bannere pt pdl,etc

Unknown spunea...

Esti varza, din nou, domnule Ghetau!

RATP este alaturi de EOn si Luxten, singurul operator care dispune de logistica necesara pentru a efectua aceste lucrari. Au montat si pentru PNL si pentru PDL, dar matale ai ochelari de cal si nu vezi decat rosu in fata ochilor, pe cand visele matele sunt nu roze, ci portocalii.

Sa traiesti bine, ca o sa avem presedinte nou.

florin ghetau spunea...

Anonimii n-au coloana, n-au curaj, pentru ca de fapt, nici nu exista.

Cat priveste ceea ce se petrece in sectoarele pedeliste de la Bucuresti, am vazut si acolo aceeasi practica.
Partidul care detine primaria se crede stapanul orasului. Iar regiile au devenit proprietate politica, indiferent cum s-o numi partidul cu pricina.